1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Пауерліфтер Павло Зайцев відзначив 75-річчя!

244
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Займатися спортом ніколи не пізно, а тренувати тим паче – запевняє відомий український пауерліфтер Павло Зайцев. Йому у спорті навіть вік не завада. Нещодавно...

Пауерліфтер Павло Зайцев відзначив 75-річчя!
Займатися спортом ніколи не пізно, а тренувати тим паче – запевняє відомий український пауерліфтер Павло Зайцев. Йому у спорті навіть вік не завада. Нещодавно чемпіон України з пауерліфтингу серед ветеранів відзначив свій 75 ювілей. Чимало спортсменів тренувались і тренуються під наглядом Павла Зайцева, всі вони завітали на спортивний День народження.



Для когось пан Павло друг, для когось наставник та для більшості все ж просто хороша людина і приклад для наслідування. Пан Микола добре пам’ятає момент знайомства з ним. Хоча сам він майстер спорту з важкої атлетики, познайомив їх зовсім інший вид спорту. А от ветерану цього виду спорту Ернесту Микуланинцю більше запам’яталась їх співпраця. Сам іменинник зізнався: дякує долі за знайомство з спортсменами і за те, що потрапив саме до цього клубу.

Закінчивши в 59 році московське училище прикордонників, служив і Мурманську і Молдавії, виконував військовий обов’язок на Уралі та в Алжирі. Займатися пауерліфтингом почав в молоді роки, та життєві обставини інколи змушували відмовлятися від занять улюбленим видом спорту. пан Павло Розповідає: уже в зрілому віці зустрів хорошого тренера, який допоміг позбутися проблем зі здоров’ям, які також ставали на заваді тренуванням.

У 2003 році Павло Зайцев навіть зважився на участь у всеукраїнських змаганнях серед ветеранів. Сьогодні іменинник по 12 годин проводить у залі, виховуючи вже нове покоління чемпіонів. І не зважаючи на те що святкує своє 75 – річчя, каже, тренуватись ніколи не пізно. Лікарі дивуються витримці і фізичній формі ювіляра. Андрій Пивоваров, як лікар займатися спортом радить усім, адже бачать у цьому величезну користь. за роки роботи в клубі Павло Зайцев встиг стати хорошим прикладом для багатьох.

М-студіо

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber