1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Олег Блохін дав післяматчевий коментар про гру з "Говерлою"

51
Спорт Новини Ужгорода

<p>Із післяматчевої конференції тренера «Динамо» Олега Блохіна:</p>

Олег Блохін дав післяматчевий коментар про гру з "Говерлою"

Спорт: 1Із післяматчевої конференції тренера «Динамо» Олега Блохіна:

– У форварда господарів Ле Таллека був усього один момент. За рахунок чого нападника вдалося нейтралізувати?

– Думаю, що він був відрізаний від середньої лінії, і важко було виграти верхову боротьбу. Наші захисники щільно зіграли. Був ще момент у Лисенка, коли у штангу влучив.

Ми контролювали гру. Узагалі важка гра після нічиєї з «Волинню», нам потрібно було вигравати, інших варіантів не існувало. Спочату забили два м’ячі, контролювали м’яч. Потім момент із пенальті – був чи не був, не бачив. Але пропустили гол, і почалася метушня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Говерла»-«Динамо» — 1:2

– Як Ви оціните гру новачків?

– Загалом я оцінюю, як грає команда. Ці гравці підсилять нашу гру. Хтось входить у форму швидше, хтось пристосовується трохи важче. Потрібно звикнути до тренувань, триває процес перебудови.

– Над чим працюватиме команда найближчим часом, щоб очкии добувалися не так складно?

– Для мене будь-який результат, коли перемога, – це добре. Якщо з «Волинню» забили б «поганенький голик» – усі були б задоволені. Працюємо над тактичними схемами, щоб улилися новачки. Раз моменти створюються – голи прийдуть.

– Ваші гравці не хочуть попрацювати суддями?

– Вони будуть покарані. Однозначно. Є поняття ігрової дисципліни. Суддя завжди правий, він ніколи не скасує свого рішення. Ми могли залишитися увісьмох., Футболісти підводять не тільки мене, а й команду. Мене ще хай, але не команду! Суддівство я не обговорюю, немає сенсу.

– Сьогодні були київські фанати, як Вам підтримка?

– Мені й ужгородські вболівальники сподобалися. Вони за рахунку 0:2 підтримували свою команду. Нашим уболівальникам хочу подякувати теж за підтримку. Вона є,  молодці, дякую їм!

– Чи встигнете вийти на пік форми до єврокубків?

– Я б не сказав, що команда повзає. Є певна незіграність. Потрібен час.

– Як Ви оціните гру «Говерли»?

— Хороша команда, б’ється, вибудовує свій стиль. Хочу привітати господарів – вони виглядали гідно і з «Шахтарем», і сьогодні. Усім командам складно буде тут грати. Але якщо ти не набираєш очки – іде нервова напруга. Вважаю, що «Говерлі» потрібно брати очки з конкурентами, якщо завдання стоїть утриматися в прем'єр-лізі. Припустимо, зіграєте внічию з «Динамо» — а толку? Потрібно обігравати своїх конкурентів. а так команда господарів гідно виглядала, глядачам має сподобатися.

ФК «Говерла»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber