1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Німеччина-Гана: несподівана нічия 2:2 та 15-тий гол на рахунку Клозе у Чемпіонаті

263
Спорт Новини Перечина

Божевільна, напружена гра пройшла сьогодні між командами Німеччини та Гани. Ні хвилини покою для гравців, золоті моменти біля воріт обох команд і неймовірна нічия...

Німеччина-Гана: несподівана нічия 2:2 та 15-тий гол на рахунку Клозе у Чемпіонаті
Спорт: 1Божевільна, напружена гра пройшла сьогодні між командами Німеччини та Гани. Ні хвилини покою для гравців, золоті моменти біля воріт обох команд і неймовірна нічия 2:2!

У центральному матчі десятого ігрового дня Чемпіонату світу з футболу, сьогодні, 21 червня, зіграли команди групи G Німеччина – Гана. Гра відбулася на полі стадіону «Естадіо Кастелао» у місті Форталеза за температури +32.

Німці в цьому поєдинку, безумовно, були фаворитами. Європейські команди в більшості своїй поки на чемпіонаті світу в Бразилії не радують, але Німеччина продовжує демонструвати високий рівень гри, до якого вона привчила нас в останні роки. Цього разу нас здивувала збірна Гани.

В перші 15 хвилин матчу ганці створюють кілька неприємних моментів біля воріт Німеччини. Спочатку Гьян пробиває у боротьбі вище поперечини, а через 5 хвилин Атсу сильно пробив з 25 метрів і Нойєр відбив м`яч.

Німці негайно огризаються у штрафній площадці збірної Гани — Мюллер і Лам по черзі пробивали по воротах, але захисники взяли удар на себе. Глядачі хором зітхнули, коли момент завершився.

Спорт: 2Бундестім не ввязується у відкриту рубку. Звичайно вони і не чекали легкої прогулянки зі збірною Гани. Захист Гани на початку матчу не давав розійтися наповну. Грають вони спокійно, звикають до атмосфери і тактики ганської збірної.

30 хвилина і момент для Німеччини — Маріо Гьотце вирвався практично один на один з голкіпером, увійшов до штрафного майданчика, прострілив, проте захисник вибив м'яч за межі поля.

Відповідь ганців не змусила себе чекати — на 32 хвилині Мунтарі пробиває здалеку і Нойєр в прижку відбиває кулаками цей потужний удар.

Спорт: 3Перший тайм не приніс голів, а на трибунах оператори нам показали ганського шамана, який робить якісь загадкові рухи руками. Можливо саме він наговорив на збірну Португалії та спричнив недомагання Роналду. Сьогодні, схоже, ця магія заважає німцям забити.

У першому таймі команди Гани та Німеччини були на висоті. Якщо бундестім розтягувала атаку та зуміла пробити 5 разів по воротам, ганці у свою чергу грали на контратаках і довгими пасами доставляли шкіряного на ногу форвардів та нервували голкіпера збірної Німеччини.

Спорт: 451 хвилина — Маріо Гьотце реалізує перший гол! 1:0 Довгий пас Мюллера у штрафну і Гьотце ударив головою, м'яч відбивається від та проноситься повз воротаря Гани.

І ганці завдають удару у відповідь! На 54 хвилині Аффул подає справа, аАндре Айю злітає за спиною Мертесакера, відірвавшись від Мустафі. І класний удар по воротах головою — Нойер не рятує! 1:1

63 хвилина і ганці забивають другий гол! 2:1 Помилка в обороні бундестіма — Гьян виходить один на один з голкіпером і розстрілює Нойєра.

Спорт: 571 хвилина і 15-тий гол Клозе у Чемпіонаті! Вийшов на заміну і через 112 секунд і на кутовому впевнено протягнув ногу для голу!

За кілька хвилин до кінця, після кутового німців, «чорні зірки» пішли в контратаку 5 на 2, але не зуміли попасти у ворота.

Німеччина не змогла використати останній шанс — штрафний біля воріт, а Мюллер отримав дуже неприємну травму голови.

Спорт: 878

Це був один із найвидовищніших матчів мундіалю! Ганці не давали спуску німецькій збірні і отримали заслужену нічию.

Катя Бартиш для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber