1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Наймолодші «говерляни» пройшли перевірку «Арсеналом»

159
Спорт Новини Мукачева

<p>Наставники U-19 Валентин Слюсар та Мирослав Бундаш нині займаються формуванням команди. Зараз на оглядинах у тренерського штабу перебуває чимала група гравців....

Наймолодші «говерляни» пройшли перевірку «Арсеналом»

Спорт: 1Наставники U-19 Валентин Слюсар та Мирослав Бундаш нині займаються формуванням команди. Зараз на оглядинах у тренерського штабу перебуває чимала група гравців. Тож перевірка їх потенціалу в матчі з молодіжним складом київського «Арсенала» була більш ніж доречною.

Перший тайм вийшов бойовим. Молоді закарпатці на рівних боролися з більш досвідченими  «канонірами», тож його результат цілком закономірний – 0:0.

На початку другого відрізку гри наша команда пропустила гол, вдруге «говерляни» дозволили супернику вразити власні ворота в середині другого тайма. Але кінцівка матчу залишила приємне враження. Гравці не знітилися після двох пропущених м’ячів, а завзято шукали шляхи до воріт суперника.

«Говерла» грала в такому складі:

1 тайм: Пахомов – Пинкович, Ількович, Ряшко, Думанюк – Добровольський, Шведюк, Вищак, Гаврилюк, Тома – Нурієв;

2 тайм: Сільваші – Качур, Шалельо, Лібак, Ількович – Дзьоба, Лукашук, Балог, Переш, Мартич – Островка.

Вже з 6 липня в команди розпочинається навчально-тренувальний збір на базі готельного комплексу «Дубки», поблизу Ужгорода, а до цього 5 липня команда на тренувальному полі ужгородського «Авангарда» проведе двосторонню гру.

Стадіон «Харчовик» м. Мукачево

Товариський матч

«Говерла» U-19 — молодіжний склад «Арсенал» (Київ) — 0:2 (0:0)




Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber