1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Закарпатті розпочався міжнародний турнір із гімнастики

51
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Привітати юних спортсменок прийшли, зокрема, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

На Закарпатті розпочався міжнародний турнір із гімнастики
Спорт: ГімнастикаПривітати юних спортсменок прийшли, зокрема, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.


11 жовтня у спортивному комплексі «Карпати-Арена» розпочались VIII Міжнародні змагання з художньої гімнастки «Карпатія-2013».

– Нехай сьогодні не буде переможців та переможених, бо всі ви – вже стали найкращими у своїй справі, — звернувся до спортсменок Олег Проскуряков. – Тож зичу позитивних емоцій та яскравих вражень від змагань.

– Приємно, що Закарпаття все частіше приймає міжнародні змагання. Це свідчить про те, що спортивна інфраструктура області досягла європейського рівня, — зауважив очільник області Олександр Ледида.

У турнірі беруть участь три сотні гімнасток з України, Угорщини, Росії, Білорусі, Словаччини, Польщі. Визначати кращих буде поважне журі у складі 27-ми суддів з різних країн.

Спорт: Гімнастика2

Прес-центр ОДА

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber