1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Виноградівщині відбувся турнір, присвячений легендам Королівського футболу

192
Спорт Новини Мукачева

У суботу, 10 серпня у селищі Королево відбувся турнір, присвячений легендарним футболістам Королівського футболу. У заході взяли участь заступник голови районної...

На Виноградівщині відбувся турнір, присвячений легендам Королівського футболу
Спорт: ФутболУ суботу, 10 серпня у селищі Королево відбувся турнір, присвячений легендарним футболістам Королівського футболу. У заході взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Михайло Кочіш, Королівський селищний голова Павло Іваніга, голова районної федерації футболу Йосип Гевеші, депутати районної ради Микола Гріга та Іван Зеленяк, підприємець та колишній футболіст команди «Локомотив» (Королево) Юрій Чирков, футбольні команди, численні глядачі.

У змаганнях за кубок Юрія Чиркова взяли участь шкільні команди селища Королево та села Веряця. На завершення ветеранські команди «Локомотив» (Королево) та «Виноградів» (Виноградів) зіграли товаристський матч, а Михайло Кочіш вручив Юрію Чиркову грамоту голови районної державної адміністрації.

Довідково.
Юрій Чирков народився в селищі Королево, тривалий період виступав за футбольну команду «Локомотив» (Королево), потім за команди майстрів «Карпати» (Мукачево) та «Говерла» (Ужгород). В подальшому був головним тренером футбольного клубу «Говерла» (Ужгород). Постійно піклувався станом розвитку футболу в селищі Королево та районі. За останні два роки активно допомагає футбольній команді «Локомотив» у забезпеченні спортивною формою та спортивним інвентарем.


Виноградівська РДА

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber