1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Тячівщині пройшли змагання із жіночого футболу

121
Спорт Новини Тячева

Присвячений турнір Дню вчителя, він є традиційним і проводиться щорічно напередодні професійного свята працівників освіти. Чотири команди дівчат з різних...

На Тячівщині пройшли змагання із жіночого футболу
Спорт: Жіночий футболПрисвячений турнір Дню вчителя, він є традиційним і проводиться щорічно напередодні професійного свята працівників освіти. Чотири команди дівчат з різних населених пунктів району взяли участь у турнірі та продемонстрували свої вміння у футбольній грі.

Основним організатором спортивного дійства виступило управління освіти, молоді та спорту Тячівської районної державної адміністрації, зокрема завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак, а також вчитель фізкультури Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Юрій Папп.

Під час церемонії нагородження Василь Герчак висловив своє захоплення від матчів, закликав дівчат активно займатись фізичною культурою та спортом, адже це запорука здоров’я кожного, побажав школяркам розвиватись в обраних видах спорту та, звісно ж, подальших спортивних досягнень. Відтак привітав переможців змагань та вручив їм кубки та грамоти.

У підсумку найбільшу кількість балів та омріяну перемогу здобула команда дівчат Солотвинської школи, вчитель Юрій Папп, другу сходинку посіла команда школярок із Ганичів, вчитель Василь Фицай, і третє місце зайняла команда дівчат з Дубового, вчитель Юрій Шкиндя. Кращим воротарем турніру стала Марина Лінуца, представниця команди Глибокопотіцької ЗОШ, звання кращого нападника завоювала Олена Бердар з Ганичів і представниця Дубівської команди Андріана Цубера стала кращим захисником змагань.

Спорт: Медалі

Сайт Тячівської райдержадміністрації

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber