1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Свалявщині та Міжгірщині пройшли змагання відкритого турніру з волейболу

56
Спорт Новини Ужгорода

<p>З 29 до 31 березня 2013 року з нагоди 20-річчя створення Закарпатського обласного відділення НОК України у Свалявському та Міжгірському районах пройшли змагання...

На Свалявщині та Міжгірщині пройшли змагання відкритого турніру з волейболу

З 29 до 31 березня 2013 року з нагоди 20-річчя створення Закарпатського обласного відділення НОК України у Свалявському та Міжгірському районах пройшли змагання відкритого турніру з волейболу серед жіночих та чоловічих команд ветеранів. Захід був присвячений пам’яті першого майстра спорту з волейболу на Західній Україні Скрябіну І.І. У змаганнях взяли участь команди з Києва, Львова, Чернівців, Білої Церкви, Ужгорода, Сваляви та смт Міжгір’я.


Спорт: На Свалявщині та Міжгірщині пройшли змагання відкритого турніру з волейболу

Переможцями турніру серед чоловічих команд стала команда м. Чернівці, друге місце посіла команда м. Ужгорода, третє місце вибороли гравці Міжгір’я.

Серед жіночих команд перемогу здобула команда Білої Церкви, друге — м. Львів, а третє місце зайняла команда міста Ужгорода. До речі, жіноча команда Білої Церкви виборола право представляти цього року Україну на Всесвітніх іграх ветеранів в Турині (Італія).

В ході турніру ветерани провели «майстер клас» з волейболу з учнями місцевих дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Всі переможці і призери змагань отримали кубки, грамоти департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації, призи обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», подарунки і сувеніри від спонсорів і організаторів змагань.

На турнірі був присутній Чемпіон Московської Олімпіади 1980 року з волейболу, віце-президент Асоціації ветеранів спорту України Володимир Іванов.

З метою популяризації волейболу, ветеранського спорту та здорового способу життя організатори висловили пропозицію з наступного року кожен тур цього турніру проводити в іншому районному центрі Закарпаття з охопленням трьох-чотирьох районів області.

Нове Закарпаття

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber