1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Мукачівські ветерани баскетболу здобули срібло у Відні

132
Спорт Новини Мукачева

<p>Для мукачівських ветеранів баскетболу поїздка у столицю Австрії в м. Відень на міжнародний турнір серед ветеранів була першою. Але, цей турнір був успішним для...

Мукачівські ветерани баскетболу здобули срібло у Відні

Спорт: 1Для мукачівських ветеранів баскетболу поїздка у столицю Австрії в м. Відень на міжнародний турнір серед ветеранів була першою. Але, цей турнір був успішним для нашої команди.

Протягом трьох днів команда «Карпатські ведмедиці» міського клубу ветеранів "Імпульс" провела 6 ігор, з яких 5 – виграла. У баскетболістів :

  • з м. Вроцлава ( Польща) – 53:24,
  • з м. Зворнік ( Боснія та Герцеговина ) – 56:33,
  • з м. Відень ( Австрія) – 54:44, з м. Дельменгост ( Німеччина) – 42:30,
  • з м. Льонінген ( Німеччина) – 42:30,
  • і поступилася команді із м. Тулін ( Австрія) з рахунком – 45:52.

 

За підсумками цього турніру наша команда здобула срібні нагороди, а перше місце – за командою із м. Тулін, третє місце за ветеранами із м. Відень.

Протягом усього турніру бійцівський характер, результативність в нашій команді показали: Олег Пелех, Олег Закревський, Сергій Фельбаба, Сергій Городиський та інші гравці.

Мукачівські ветерани під час перебування в місті побували на баскетбольній грі між командами австрійської суперлізі, відвідали історичні та пам*ятні місця столиці Австрії. Наша команда висловлює щиру подяку австрійським ветеранам баскетболу за теплий і радушний прийом нашої команди і запросили команду господарів в наше місто на турнір з нагоди 15-річчя клубу ,,Імпульс,,


Голова ММБКВ "Імпульс" Віталій Бібік, Срібна Земля

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber