1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Мукачівські каратисти вибороли три бронзові медалі на міжнародному турнірі "CHERNIVTSI OPEN 2013"

113
Спорт Новини Мукачева

<p>21 квітня в мальовничому краї Черемоша, у місті Чернівці, відбувся 19-й міжнародний турнір «CHERNIVTSI OPEN 2013», в якому взяли участь спортсмени з 4 країн ( Молдова,...

Мукачівські каратисти вибороли три бронзові медалі на міжнародному турнірі "CHERNIVTSI OPEN 2013"

21 квітня в мальовничому краї Черемоша, у місті Чернівці, відбувся 19-й міжнародний турнір «CHERNIVTSI OPEN 2013», в якому взяли участь спортсмени з 4 країн ( Молдова, Беларусь, Україна, Румунія) біля 500 учасників.

Спорт: Мукачівські каратисти вибороли три бронзові медалі на міжнародному турнірі CHERNIVTSI OPEN 2013

Традиційно в турнірі приймала участь збірна Мукачівського клубу карате «ФАЙТ». Наші хлопці виступали в розділі куміте (двобої) у такому складі: Богдан Микита — 7 років, Багін Михайло — 8 років, Петренко Діомід — 9 років, Лесев Руслан — 10 років, Балажі Даніел — 10 років, Фальварочний Владислав — 10 років, Кугал Анатолій — 11 років, Беран Даніель — 12 років, Мартин Роберт — 12 років, Стець Владислав — 13 років, Білак Юрій — 12 років, Веждел Василь — 17 років, та тренера Бадзьо С.І та Саламова Н.М.

Вперше виступав на змаганнях наймолодший член збірної Богдан Нікіта, і хоча свій перший поединок він програв, але залишив про себе гарне враження.

Багін Михайло, поступившись в полуфіналі господарю турніру спортсмену з Чернівців, посів третє місце і отримав бронзову нагороду серед 18 учасників.

Добре виступав і інший «файтівец» Петренко Діомід, який по серед 27 учасників також виборов бронзову нагороду і достойно завоював третє місце.

Нелегко складалися двобої у нашого спортсмена Мартіна Роберта в категорії якого було 23 учасника досить високого рівня, але нестримна жага до перемоги, зробили свою справу. В підсумку третє місце і бронзова медаль.

Але найважче дісталося нашому юніору Вежделу Василю категорія (16-17 років) тому-що він потрапив в категорію, яка складалася з костяка збірної України. Довелося йому нелегко. Діставшись до полуфіналу з травмою спини, в бою за третє місце він поступився, після довгого протистояння очко в очко, мінімальним розривом в один бал і всією командою, разом з Мартеном Робертом був визнаний кращим спортсменом збірної на цьому турнірі.

Тепер збірна трішки переведе подих і 17 травня відправиться на турнір «Kiev Open 2013» та кубок Україні «WKF». На цьому весняний період змагань закінчується.

 

 Тренер карате клубу «ФАЙТ» Бадзьо С.І.,

Мукачево.net

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber