1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Молодіжний склад «Говерли» завершив основну частину навчально-тренувальних зборів

194
Спорт Новини Ужгорода

<p>Підопічні Михайла Іваниці (молодіжний склад команди U-21) в кінці цього тижня завершив основну частину підготовки до сезону, яку команда проводила на базі...

Молодіжний склад «Говерли» завершив основну частину навчально-тренувальних зборів

Спорт: 11Підопічні Михайла Іваниці (молодіжний склад команди U-21) в кінці цього тижня завершив основну частину підготовки до сезону, яку команда проводила на базі готельного комплексу «Дубки» поблизу Ужгорода. Прес-служба клубу поцікавилася готовністю команди до сезону у наставника «молодіжки».



Ось що сказав тренер:

­ — Важко впродовж трьох тижнів сформувати повністю боєздатний колектив. Тим не менш, перегляд пройшли чимало гравців, ми провели чотири контрольні матчі, дали кожному виконавцю можливість себе проявити, з них відібрали 17 гравців.   Кістяк команди вже був сформований з хлопців, які виступали минулого сезону. Щодо новачків, то прізвища не хочу називати,  до кінця заявочного періоду остаточно визначимося, тоді й можна буде озвучити футболістів, які одягнуть футболку нашої команди. Зараз починаємо підготовку до матчу з «Шахтарем», дамо можливість показати себе ще кільком футболістам. Відмічу лише, що ці збори з нами проводили кілька гравців 1995 року народження, яких будемо залучати до молодшої команди U-19.

— Рівнем проведення першого збору задоволені?

— Хотів би відмітити, що нам були надані чудові умови підготовки. Зокрема, особисто за це завдячую керівнику готельного комплексу «Дубки» Андрію Опаленику. Звісно, команді ще потрібно підтягнутися до бажаного рівня, в діях моїх підопічних ще багато браку, але саме над їх усуненням працюватимемо впродовж цього тижня.


Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber