1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Модерний фітнес-центр з'явився у закарпатському місті Хуст

138
Спорт Новини Хуста

В останні роки широкої популярності набули фітнес-центри та різного роду спортивні заклади. Пояснюється це, напевно, як усвідомленням населення важливості...

Модерний фітнес-центр з'явився у закарпатському місті Хуст
Спорт: ФітнесВ останні роки широкої популярності набули фітнес-центри та різного роду спортивні заклади. Пояснюється це, напевно, як усвідомленням населення важливості здорового способу життя та прагненням до цього, так і широкою популярністю подібних закладів. Наш край у цьому плані не став винятком, і Хуст в тому числі. У четвер, 19 вересня, тут урочисто відкрили фітнес-центр «Viper Gym».

На відкриття сучасного закладу завітав і міський голова Володимир Кащук, котрий в свою чергу подякував усім причетним до непересічної події людям та висловив сподівання, що сучасний, створений у відповідності до вимог світової практики по наданню якісних послуг у сфері фітнесу, «Viper Gym» стане улюбленим місцем відпочинку хустян та гостей нашого міста. Цього дня міський голова вручив подяки Марії Томишин – власниці об’єкту, депутату Хустської міської ради Ярославу Шегуті, який, безпосередньо сприяв залученню інвесторів у місто та засновникам клубу – Олександру Тимочку, Михайлу Малишу та Василю Ябрику.

У день відкриття, усі бажаючі мали нагоду познайомитися з роботою фітнес-центру, стати учасниками різноманітних конкурсів та розіграшів, побачити показові виступи чемпіонів, зокрема абсолютного чемпіона України, Чемпіона світу з бодібілдингу – Бейло Балога.

Хустська міська рада

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber