1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Міська першість із міні-футболу в Виноградові: команда "JJ" здобула 10 перемог у 10 іграх!

256
Спорт Новини Виноградова

Минулої суботи завершилася спортивна епопея третьої відкритої першості Виноградова з міні-футболу. На вершину чемпіонської слави прогнозовано  піднялася...

Міська першість із міні-футболу в Виноградові: команда "JJ" здобула 10 перемог у 10 іграх!
Спорт: Міська першість із міні-футболу в Виноградові: команда GG здобула 10 перемог у 10 іграх!Минулої суботи завершилася спортивна епопея третьої відкритої першості Виноградова з міні-футболу. На вершину чемпіонської слави прогнозовано  піднялася команда GG клубу на чолі з капітаном Олегом Більдою. У десяти іграх – десять перемог! Такому результату можна тільки щиро позаздрити. Успіх чемпіона своєю наполегливістю і самовіддачею на спортмайданчику кували Юрій Андрейко, Василь Олаг, Станіслав Дубович, Федір Чейпеш, інші гравці команди.

 

На другій сходинці турнірної таблиці чемпіонату амбіційна, прогресуюча команда «Винград» Олександра Товта. До трійки лідерів увійшов також аматорський колектив «Локомотив» з Королева, який цього року дебютував у першості міста. За такого розкладу минулорічному чемпіону  «Піонеру» не залишилося нічого іншого, як задовольнитися четвертою позицією у турнірній таблиці.

Коментуючи перебіг та результати міської першості з міні-футболу, один з організаторів цього турніру Володимир Талабірчук відзначив зростання майстерності  аматорських команд та омолодження їх складів. Прикметна деталь: футболісти приходять не лише на ігри, але й регулярно по двічі на тиждень відвідують тренування, що позитивно позначається на якості гри. Не випадково чемпіонат став дуже популярним як серед молоді, так і серед старших уболівальників футболу. А ще слід відзначити професійну роботу на іграх першості суддівської бригади у складі Федора Кіша, Йосипа Теремти, Василя Пекаря та Миколи Шуби.

Чемпіонат закінчився. Та ігри на спортивному майданчику з міні-футболу не припиняються. Уже цієї суботи тут стартує традиційний кубок на приз Германа Розенталя.

 

Василь Вишнянський, Новини Виноградівщини

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber