1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Металіст" обіграв донецький "Металург" з рахунком 1:0

39
Спорт Новини Перечина

<p>Харків'яни забили єдиний гол наприкінці матчу завдяки зусиллям Марко Девіча, інформує <a href="http://dt.ua/SPORT/metalist-nasilu-obigrav-doneckiy-metalurg-u-startovomu-poyedinku-chempionatu-125144_.html"...

"Металіст" обіграв донецький "Металург" з рахунком 1:

Спорт: 1Харків'яни забили єдиний гол наприкінці матчу завдяки зусиллям Марко Девіча, інформує Дзеркало Тижня.

У заключному матчі першого туру чемпіонату Прем'єр-ліги України харківський «Металіст» у напруженій боротьбі обіграв «Металург» із Донецька — 1:0.

Таким чином, із чотирьох команд, які зазвичай претендують на п'єдестал пошани першості, лише «Динамо» на старті змагань не вдалося набрати 100 відсотків очок: «Шахтар», «Дніпро» і «Металіст» своїми шансами скористалися. Завдяки більшій кількості забитих м'ячів, перше місце у турнірній таблиці займає «Дніпро», далі йде «Зоря», «Ворскла» та «Шахтар». Замикають шістку команд виграли «Металіст» та "Іллічівець".

Матч у Харкові розпочався з атак обох команд — втратили свої можливості болгарин Димитров і аргентинець Соса. Вдалі дії воротаря «Металурга» Юрія Паньківа не дали харків'янам можливості піти на перерву в якості лідера. Тим більше, що і самі харківські футболісти деколи не відрізнялися точністю.

На початку другого тайму суперники знову втратили хороші шанси для взяття воріт — у «Металіста» Бланко, а у донеччан — Олег Краснопьоров. Але все-таки харків'яни зробили свою справу — аж надто вони хотіли потішити своїх вболівальників на старті чемпіонату: Марко Девіч пробив під поперечину після двухходовки Марло — Крістальдо.

За час, що залишився, «Металіст» був ближчим до того, щоб подвоїти рахунок, ніж гості до рятівної нічиєї.

«Металіст» — «Металург» Д- 1:0 (0:0)

Гол: Девіч, 77

«Металіст»: Горяїнов, Вільягра, Березовчук, Гуйє, Азеведо, Краснопьоров (Едмар, 75), Торрес, Марлос (Пшеничних, 90+3), Бланко (Крістальдо, 60), Соса, Девіч

«Металург» Д: Паньків, Морозюк (Голайдо, 81), Чечер, Прийма, Польовий, Данило, Мкртчян, Нельсон (Трояновський, 80), Лазіч, Димитров (Алешандре, 84), Мораес

Попередження: Бланко — Нельсон, Польовий.

Відзначимо, що в наступному турі «Металіст» відправиться в гості до київського «Арсеналу», а «Металург» зіграє вдома з пораненими «Карпатами»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber