1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Костаріканці залишаються непереможними. Коста-Ріка - Англія - 0:0

121
Спорт Без регіону (не видаляти!)

У 3-му турі групи D зустрічались команда-розчарування і сенсація турніру — Англія та Коста-Ріка.

Костаріканці залишаються непереможними. Коста-Ріка - Англія - 0:
Спорт: 1У 3-му турі групи D зустрічались команда-розчарування і сенсація турніру — Англія та Коста-Ріка.

Непереможна Коста-Ріка не знітилась ні перед одним зі своїх титулованих зіркових опонентів. Виключенням не стали і «родоначальники футболу», пише Футбол24. Отже, короткі підсумки матчу.

Англійці зіграли безтолково і прямолінійно. Нічим не змогли вразити суперника футболісти з найсильнішої футбольної ліги світу. Сьогодні Ходжсон надав ігровий час талановитій молоді з Британських островів. В чому талант цієї розпіареної молоді поки не ясно. Зрозуміло, що командної зіграності у даного складу можливо не вистачало, але індивідуальних помилок було катастроофічно багато. Гравці не могли просто прийняти м'яч і обігратись з партнером.

Спорт: 2Натомість загадкові костаріканці абсолютно спокійно себе почували на полі. Як і в попередніх матчах. Чудово контролювали м'яч костаріканці, дозволяли собі якскраві фінти і вишукані передачі п'ятою, і, головне, що це все виконувалось на найвищому рівні. Центрально-американська команда створила кілька потенційно гольових моментів і була ближче до голу, ніж суперники у першому таймі. У другій половині костаріканці взагалі продемонстрували чемпіонську гру і контролювали хід матчу повністю. Команда просто катала м'яч в центрі поля і на чужій половині, інколи вибухаючи загостреннями біля воріт Фостера.

Спорт: 8Матч завершився безгольовою нічиєю, а Коста-Ріка вийшла з групи, де грають команди, які свого часу ставали чемпіонами світу, з першого місця. Хто б міг подумати, що це взагалі реально… Але цей чемпіонат світу вже показав, що тут передбачуваних матчів не буде. Чемпіонат світу потрохи перетворюється на Копа Амеріка, а європейці стають вимираючим видом на футбольних полях Бразилії. В чому причина провалу європейських топ-збірних: клімат, застій чи ще щось? Поки невідомо. Як казав класик: «Будемо розбиратись».

Коста-Ріка — Англія — 0:0

Склади

Коста-Ріка: Навас, Гонсалес, Боргес, Дуарте, Кемпбелл, Руіз, Бренес, Діас, Гамбоа, Тейжеда, Міллер.

Англія: Фостер, Джонс, Кехілл, Смоллінг, Шоу, Мілнер, Лемпард, Уілшер, Барклі, Лаллана, Старрідж.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber