1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Коста-Рика сенсаційно обігрує Італію з рахунком 1:0 та гарантовано потрапляє в плей-офф /ВІДЕО/

64
Спорт Новини Перечина

Несподіваний матч і чергова сенсація від Коста-Рики, яка стовідсотково проходить у плей-офф. Всупереч всім прогнозам та невірі навіть у те, що ця команда може...

Коста-Рика сенсаційно обігрує Італію з рахунком 1:0 та гарантовано потрапляє в плей-офф /ВІДЕО/
Спорт: 1Несподіваний матч і чергова сенсація від Коста-Рики, яка стовідсотково проходить у плей-офф. Всупереч всім прогнозам та невірі навіть у те, що ця команда може зачепитися хоча б за нічию, костариканці здобули заслужену перемогу над Італією 1:0.

20 червня на полі Стадіону «Арена Пернамбуку» у місті Ресіфі зустрівся квартет лідерів групи D, яку ще перед початком турніру встигли охрестити «групобю смерті».

І якщо лідерство Італії зовсім не дивує, то бачити на вершині турнірної таблиці костариканців досить незвично. Команда, яка перед стартом мундіалю вважалася явним аутсайдером групи, в першому турі принесла любителям футболу гучну сенсацію, заслужено обігравши Уругвай.

Нагадаємо, що підопічні Чезаре Пранделлі у минулому турі здобули важливу перемогу над Англією (2:1).

Можливо в цьому матчі італійцям завадила погода — на вулиці було близько 30 градусів та дуже висока вологість.

Закидання на Балотеллі з центру поля виходили погано на початку матчу. У першому таймі костариканці вигядали нічим не гірше від «Скуадри Адзури».

18 хвилин і третій стандарт поспіль біля воріт Буффона.

На 23 хвилині арбітр зафіксував офсайд, але на повторі його не було…

26 хвилина — перший справжній момент у італійців — Тьяго Мотта, отримавши пас від Балотеллі, пробив по воротам, але м`яч пролетів поза стійкою.

30 хв і Маріо Балотеллі мав супершанс — обігруючи голкіпера, перекинув м`яч через нього, але не точно і не сильно пробив. 2 хвилини і знову удар від італійців, але в руки воротара Наваса.

35 хвилина — голкіпер Джіджі Буффон рятує команду від голу — Боланьос крученим ударом із-за штрафної цілив точно в нижній кут.

41 хвилина — і знову запитання до арбітра… Кемпбелл опинився між К'єлліні і Барцальї, протиснувся між ними і впав у боротьбі з першим. Суддя не не показує пенальті.

Але костариканцям не потрібен штафний -Руїс забиває перший гол у матчі на 44 хвилині! Діас зліва навісив на дальню штангу, куди увірвався Руїс і той головою від поперечини відправив м'яч у ворота. 0:1

Коста-Рика у першому таймі видала дуже якісний футбол і італійцям явно потрібно було змінювати філософію гри.

52 хвилина — свіжа кров, Кассано, заробив важливий штрафний. До воріт метрів 27. У м'яча Пірло. І знову врятував ситуацію Навас — з самого кута дістає удар Маестро!

Три заміни у Італії зроблені, а гра і не думає змінюватися! Коста-Рика мало того, що впевнено захищається, так ще і не упускає небезпечні контратаки.

Коста-Рика ніби знущалася, виманюючи гравців у синіх футболках до свого штрафного, а потім за рахунок гри в дотик легко проходила середину поля.

Маріо Балотеллі все ж таки отримав жовту картку за недисципліновану поведінку.

11 офсайдів було зафіксовано в цьому матчі. Майже всі — у Італії. І це рекорд нинішнього мундіалю.

До кінця гри італійцям так і не вдалося зрівняти рахунок, Коста-Рика спокійно контролювала м'яч, організовуючи часті забіги до воріт Буффона. Збірна Коста-Рики проходить у наступний раунд Чемпіонату світу.



Катя Бартиш для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber