1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Кличко переміг Леапаї нокаутом в п'ятому раунді

125
Спорт Без регіону (не видаляти!)

В Оберхаузені (Німеччина) український боксер Володимир Кличко захистив свої чемпіонські пояси в бою проти австралійця Алекса Леапаї, повідомляє <a...

Кличко переміг Леапаї нокаутом в п'ятому раунді
В Оберхаузені (Німеччина) український боксер Володимир Кличко захистив свої чемпіонські пояси в бою проти австралійця Алекса Леапаї, повідомляє РБК-Україна. Поєдинок відбувся 26 квітня.



Австралійський боксер вибудував оборонну тактику, маючи міцне тіло і голову. Але в протистоянні з Кличком, який постійно і монотонно «відбиває» своїх суперників, цей підхід не спрацював.

З самого початку бою Кличко тримав суперника на відстані. При цьому, Алекс по кілька раз за раунд пропускав досить серйозні удари. А в п'ятому раунді у Леапаї майже вийшов удар з лівої, Кличко кинувся в контратаку і зміг відправити Алекса в нокдаун. Суддя дозволив австралійцю продовжити бій і тут же Кличко відпрацьованою «двійкою» відправив Леапаї в остаточний нокаут.

Нагадаємо, Алекс Леапаї був офіційним претендентом на титули Кличка після перемоги над росіянином Бойцовим.

Повний бій:



Андеркартовий бій Олександр Усик — Бен Нсафоа. Українець переважав свого суперинка зі стартових секунд. В третьому раунді настала розвязка. Усик тричі відправляв суперника на настил рингу — після останнього нокдауну рефері зупинив поєдинок — нокаут.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber