1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Карпати" обіграли донецький "Шахтар" з рахунком 3:2

52
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Львів'яни в неймовірному матчі обіграли одного з лідерів чемпіонату, нагадавши про себе як про одну з гроз авторитетів.

"Карпати" обіграли донецький "Шахтар" з рахунком 3:2
Спорт: 1Львів'яни в неймовірному матчі обіграли одного з лідерів чемпіонату, нагадавши про себе як про одну з гроз авторитетів.

Львівські «Карпати» обіграли 3:2 на домашньому стадіоні донецький «Шахтар» у матчі 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України, повідомляє Дзеркало Тижня.

Початок першої поразки донеччан у першості-2013/14 поклав колишній нападник донецького клубу нападник Олександр Гладкий. Потім двічі відзначився лівий півзахисник «Карпат» Младен Бартуловіч. Голів бразильців Ісмаїлі і Дугласа Кости донеччанам не вистачило, щоб уникнути неприємного результату.

Таким чином, «Металіст» завдяки невдачі донеччан зберіг лідерські позиції, а «Карпати» зайняли 10-е місце в турнірній таблиці. Відзначимо, що тепер «Шахтар» з другої сходинки може потіснити «Дніпро», який зустрінеться з «Таврією», а «Карпати» перебувають під прицілом «Севастополя» та «Волині» — ці команди зіграють з «Ворсклою» на виїзді і з «Арсеналом» в Києві.

Також 13 вересня зустрінуться запорізький «Металург» і «Чорноморець».

Відзначимо, що «Шахтар» завжди досить напружено грав у Львові, проте в минулому сезоні зумів обіграти «біло-зелених» 2:1.

Також 14 вересня зіграють "Іллічівець" — «Зоря» і «Металург» Д — «Говерла». А вже 15-го числа нас чекає суперпротивостояние «Металіст» — " Динамо".

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber