1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Гравці БК «Ужгород-УжНУ» виступатимуть у фіналі стрітбольної ліги на Хрещатику

73
Спорт Новини Ужгорода

<p>Гравці баскетбольної команди «Ужгород-УжНУ» перемогли на відбірковому етапі Української стрітбольної ліги «YARYCH STREET FEST», який відбувся 7 липня у Львові,...

Гравці БК «Ужгород-УжНУ» виступатимуть у фіналі стрітбольної ліги на Хрещатику

Спорт: 1Гравці баскетбольної команди «Ужгород-УжНУ» перемогли на відбірковому етапі Української стрітбольної ліги «YARYCH STREET FEST», який відбувся 7 липня у Львові, повідомляє сайт УжНУ

Всьго в категорії U18 заявилась 31 команда зі Львова, Одеси, Києва, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Тернополя, Дрогобича та Ужгорода. Ігри відбувалися на центральній площі перед оперним театром, де організатори фестивалю установили 7 стрібольних кортів. З 9 ранку до півночі баскетболісти виявляли найсильніших. 

Антон Іванина, Владислав Плешаков, Іван Петечел та Едуард Ковач — це імена переможців категорії U18. Хлопці дуже впевнено пройшли весь шлях до фіналу, хоча грали в основному з гравцями на рік старшими за них. У фіналі просто не залишили жодного шансу команді з Тернополя, яку переграли з рахунком 8:0 і стали чемпіонами цього стрітбольного контесту.

Дуже радіємо за наших молодих гравців і бажаємо їм успіху в фіналі УСЛ, який відбудеться 24 серпня на вул. Хрещатик у Києві.

Спорт: 2

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber