1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Говерла" - "Карпати" - 1:0

113
Спорт Новини Ужгорода

Ужгородська «Говерла» у напруженій боротьбі здобула мінімальну перемогу над львівськими «Карпатами», пише <a...

"Говерла" - "Карпати" - 1:
Спорт: 1Ужгородська «Говерла» у напруженій боротьбі здобула мінімальну перемогу над львівськими «Карпатами», пише Телеканал новин 24.

“Зелено-білі” після невдалого поєдинку проти “Волині” програли у ще одному західноукраїнському дербі. Цього разу у ролі кривдника виступила ужгородська “Говерла”. Матч проходив на зустрічних курсах, і моменти були в обох команд. Важко сказати, що хтось володів ініціативою, тому більш логічним рахунком була б, мабуть, нічия.

Долю протистояння вирішив влучний постріл Кочіша на 20 хвилині. До речі, у першому таймі “Говерла” перегравала “Карпати”, і лише після перерви ужгородці почали поступатися “зелено-білим” у швидкості та організації атак.

Але якщо дивитися на всю гру у цілому, то команди не виправдали очікування вболівальників. Адже бракувало видовищності та небезпечних моментів. Інтрига у матчі була лише на останніх хвилинах, але усі намагання львів'ян не увінчалися успіхом. У підсумку все завершилося мінімальною перемогою “Говерли”, яка завдяки цьому результату покращила свої позиції у турнірній таблиці.

Склади команд:

«Говерла»: Надь — Люлька, Лисицький, Акакпо, Хомин — Шарпар, Кочіш — Фещук, Балафас, Трухін — Никулає

Запасні: Шевченко, Вечурко, Хомин, Герасимюк, Шацьких, Кадимян, Степанюк

«Карпати»: Ільющенков — Пашаєв, Балажіц, Пластун, Мартинюк — Федорчук, Голодюк — Зеньов, Даушвілі, Бартуловіч — Гладкий

«Говерла» — «Карпати» — 1:0

Гол: Кочіш 20

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber