1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Головний тренер збірної Італії з футболу Чезаре Пранделлі подав у відставку

56
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Чотирикратні чемпіони світу не змогли вийти в плей-офф турніру, зазнавши двох поразок на груповому етапі, повідомляє <a href="http://itar-tass.com/sport/1277821"...

Головний тренер збірної Італії з футболу Чезаре Пранделлі подав у відставку
Спорт: 1Чотирикратні чемпіони світу не змогли вийти в плей-офф турніру, зазнавши двох поразок на груповому етапі, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Головний тренер збірної Італії Чезаре Пранделлі подав у відставку зі свого поста після невиходу команди у плей-офф чемпіонату світу з футболу. Про це заявив сам фахівець після поразки італійців від команди Уругваю в третьому турі групового етапу.

Уругвайці обіграли збірну Італії і вийшли в плей-офф, посівши друге місце в групі D. Зустріч, яка пройшла в Натале, завершилася з рахунком 1:0. М'яч на 81-й хвилині забив Дієго Годін. На 59-й хвилині у італійців червону картку отримав Клаудіо Маркізіо. Кращим гравцем матчу був визнаний голкіпер італійців Джанлуїджі Буффон. Збірна Італії, чемпіон світу-2006, вдруге поспіль не подолала груповий раунд.

«Навряд чи суперник вразив наші ворота, якби ми не залишилися вдесятьох. Це абсурдне видалення. У грі було багато боротьби і, природно, гравці допускали фоли. Однак порушення Клаудіо Маркізіо не тягнуло на червону картку. Вважаю, що ключовими моментами матчу стали видалення Маркізіо і ситуація з уругвайським нападаючим Луісом Суаресом, який уникнув червоної картки, незважаючи на те, що він вкусив К'єлліні, — висловив своє невдоволення Пранделлі. — Я вважаю, що ми грали непогано, билися до кінця. Але суддя зіпсував гру ».

Італійський захисник Джорджо Кьєлліні погодився зі своїм наставником.

«Це ганьба! Рефері наперед визначив результат зустрічі, — вважає К'єлліні. — Червона картка Маркізіо і рішення не видаляти Луїса Суареса (лідер атак уругвайців вкусив К'єлліні на 78-й хвилині) вплинули на результат матчу. А до видалення Маркізіо уругвайці не діяли небезпечно ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧС-2014: Уругвай долає Італію з рахунком 1:0 та виходить у плей-офф

Уругвайський «граф Дракула» Суарес укусив італійського гравця /ФОТОЖАБИ/

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber