1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футбол: Україна перемогла Чорногорію

131
Спорт Новини Рахова

<p>Збірна України з футболу перемогла команду Чорногорії з рахунком 4:0. Героями поєдинку стали Денис Гармаш (на 52-ій хвилині), Андрій Ярмоленко (77-ма хвилина), Артем...

Футбол: Україна перемогла Чорногорію

Спорт: Збірна України перемогла ЧорногоріюЗбірна України з футболу перемогла команду Чорногорії з рахунком 4:0. Героями поєдинку стали Денис Гармаш (на 52-ій хвилині), Андрій Ярмоленко (77-ма хвилина), Артем Федецький (85-та хвилина) та Роман Безус. Вражаючий розгром!


Цей матч був вирішальним для збірної України. Внаслідок складної ситуації у турнірній таблиці, нашій команді необхідна була тільки перемога, не зважаючи на гру в гостях. Нагадаємо, раніше збірна України сенсаційно програла чорногорцям у Києві.

Найзапекліша боротьба зав’язалася у другому таймі поєдинку. Емоційності додавали і дві червоні та купа жовтих карток, які отримали футболісти обох кома

Зараз збірна України може сміливо розраховувати, як мінімум, на третє місце у турнірній таблиці ЧС-2014 у Бразилії.

Цікаво, що делегація збірної України, яка 6 червня прибула до Подгориці на матч відбору ЧС-2014 проти Чорногорії, помітила в літаку хороший знак. Як пише «Сегодня/Спорт», їх супроводжували «фартові» дівчата-стюардеси. Гравці звернули увагу, що обід в салоні розносили ті ж стюардеси, які супроводжували нашу команду на переможний матч проти збірної Польщі.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber