1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футбол: ФК СЕВЛЮШ ПОСТУПИВСЯ ФК СЕРЕДНЄ /ВІДЕО 2 таймів/

305
Спорт Новини Виноградова

«СЕВЛЮШ» ПОСТУПИВСЯ «СЕРЕДНЬОМУ», проте здобув цінний досвід гри проти сильного суперника. Далеко не в середьому, а в швидкому темпі розпочали гру проти...

Футбол: ФК СЕВЛЮШ ПОСТУПИВСЯ ФК СЕРЕДНЄ /ВІДЕО 2 таймів/
Севлюш Середнє«СЕВЛЮШ» ПОСТУПИВСЯ «СЕРЕДНЬОМУ», проте здобув цінний досвід гри проти сильного суперника.

Далеко не в середьому, а в швидкому темпі розпочали гру проти «Севлюша» футболісти ФК «Середнє». Поєдинок відбувся учора на виноградівському стадіоні «Юність». Середнянці хоч і виступали в ролі гостей, проте почувалися на полі вельми впевнено. Віддавали точні паси, першими були на підборах, уміло комбінували, щоправда, без серйозних загроз воротам суперника.

А що ж господарі? На жаль, вони більше виступали руйнівниками чужих атак: відчайдушно бігали по полю, витрачали багато сил і часто помилялися при передачах. Якогось логічного рисунку гри з їхніх дій не проглядалося. Свою гру в нападі «Севлюш» будував в основному через правий край, де на вістрі атак перебував Мудра. Ще в першому таймі цей нападник міг звершити свій стрімкий прорив через оборону середнянців, проте був грубо збитий перед кутом штрафного майданчика. На думку тренерів «Севлюша», і не тільки», суддя проявив недбалу поблажливість у даному випадку, обмежившись призначенням штрафного удару та гірчичником захиснику. А мала бути червона картка!

Після цього виноградів ці створили ще кілька цікавих мометів, коли пробивали штрафні та кутові удари. Зокрема, запам’ятався гарний постріл з 18-20 метрів юного Юрія Пацкана. Під радісні вигуки трибун м’яч таки стрепенув сітку, але з протилежного боку воріт.
У другому таймі картина гри не помінялася. Команди грали на зустрічних курсах. Проте більш креативними, змістовними виглядали комбінації гостей. Під час однієї з атак одразу двоє гравців команди «Середнє» увірвалися до штрафного майданчика. Прямий удар на кутовий відбив голкіпер. Проте вже за хвилину скерований із центру штрафного майданчика м’яч опинився у лівому нижньому куті воріт «Севлюша».

0: 1 – такий результат дуже напруженого, важкого матчу «Севлюша» проти команди з Середнього. Прикро, звичайно, за земляків, бо вони щиро прагнули і з усіх сил билися за кращий для себе результат. Проте чи варто критикувати за цю поразку молоду виноградівську команду, якій протистояли далеко не сільські футболісти, а добре треновані і добре мотивовані гравці з обласного центру? Хтось зауважив з уболівальників, що ці хлопці виступають за дубль «Закарпаття». Може так, а може й ні. В будь-якому разі «Севлюш» здобув цінний досвід протистояння сильному супернику. А це багато чого варте.

Василь Вишнянський

Подивитися гру ви можете просто на сайті Голос Карпат.


Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber