1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Друге серпня у Виноградові стало днем «Піонера»

252
Спорт Новини Рахова

Саме у цей день команда однойменного клубу в інтригуючому фінальному поєдинку міського кубка з міні-футболу на честь Германа Розенталя здолала свого затятого...

Друге серпня у Виноградові стало днем «Піонера»
Саме у цей день команда однойменного клубу в інтригуючому фінальному поєдинку міського кубка з міні-футболу на честь Германа Розенталя здолала свого затятого суперника «JJ-клуб». Перемога вийшла більш ніж переконливою – 4: 0.

На такий результат навряд чи хто розраховував. Адже на полі зустрічалися практично рівні команди, які добре знають як сильні так і слабкі сторони один одного і готові у спортивному азарті битися за потрібний результат. Тим паче, коли на кону був не тільки розкішний кубок, виготовлений німецькими майстрами на замовлення Германа Розенталя, але і солідний за місцевими мірками фінансовий доважок до трофею.

Тому з самого початку поєдинку на полі спортивного майданчика міської ЗОШ №8 точилася напружена боротьба, за якою з цікавістю спостерігали численні уболівальники.

Першим інтригу в матчі запалив 16-й номер «Піонера» Михайло Якоб. Після нервової сутички в штрафному майданчику потужним ударом він розстріляв ворота суперника – 1: 0. За кілька хвилин джей-джеївці мали нагоду відновити рівновагу, але Олег Більда не зумів реалізувати пенальті.

Як засвідчив подальший розвиток подій на полі, саме цей момент став симптомом нефарторвості «JJ-клубу» у фінальному матчі. Грали добре, відчайдушно змагалися і, на жаль, фолили багато обидві команди. Проте голи забивали тільки футболісти в чорно-жовтих майках. Двічі відзначався згаданий уже Михайло Якоб і по одному разу – Іван Білак та Віталій Макар.

2 серпня було днем «піонерів», вони заслужено, цілком справедливо перемогли. І це, до речі, засвідчили арбітри Степан Шуба і Йосип Теремта, які також достойно, на хорошому професійному рівні провели цей фінальний поєдинок.

А завершальним акордом кубкового футбольного свята стали нагороди переможцям та ветеранам колишніх команд «Керамік» і «Пластмасовик» з рук почесного громадянина міста Германа Розенталя.
Василь Вишнянський

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber