1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Уругвай долає Італію з рахунком 1:0 та виходить у плей-офф

169
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Уругвай виходить в 1/8 Чемпіонату, а Італії ми говоримо чао… Красивий і неймовірно напружений матч, який приніс важку поразку для італійської збірної. Як не...

ЧС-2014: Уругвай долає Італію з рахунком 1:0 та виходить у плей-офф
Спорт: 1Уругвай виходить в 1/8 Чемпіонату, а Італії ми говоримо чао… Красивий і неймовірно напружений матч, який приніс важку поразку для італійської збірної. Як не намагалися італійці відіграти забитий на 80 хвилині м`яч, їм це так і не вдалося. Чого тільки не було в цій грі: і червона картка, в два неймовірні сейви Буффона та коронний укус Суареса.


Група D принесла любителям футболу масу сенсацій. Збірна Коста-Ріки, яка вважалася аутсайдером групи, несподівано виграла 2 матчі, а англійці з «бубликом» в активі пакують валізи і збираються додому. Тому італійці та уругвайці влаштували сьогодні справжню рубку. Суперників об'єднав один факт — обидві збірні програли збірній Коста-Ріки. Але італійці зробили це з меншою різницею 0:1(Уругвай 1:3).

Тренер італійців, Чезаре Пранделлі, зазначив, що це найголовніший матч у його кар`єрі і саме ці слова характеризують значимість цієї зустрічі.

Матч пройшов у місті Натале, де сьогодні хмарно, температура повітря +26 °С, вологість — 79%.

11 хвилина — перший гольовий момент, Пірло після пристрілки у одному з стандартів, пробив по воротам уругвайців в дев'ятку і Муслера заледве вибив м'яч.

Спорт: 2На 22 хвилині Балотеллі отримав жовту катку, другу в чемпіонаті і тому пропустить наступний матч

На 31 хвилині Буффон двічі рятує Італію! Спочатку він не дав себе обіграти Суаресу, а потім парирував удар Лодейро.

Спорт: 3

Перший тайм завершився без забитих голів, але з напруженою грою, схожою на шахи. На жаль, комбінаційна гра у “Скуадри адзури” не йшла. Італійці намагалися прогризти оборону уругвайців ударами з дальньої дистанції, але ніяк не могли перебороти їх на “другому поверсі”. В свою чергу на протилежній стороні Суарес намагався не раз закинути м`яч у володіння Буффона. Гра не рясніє небезпечними моментами, але постійно тримає в напрузі.

Другий тайм розпочався із заміни. Балотеллі не надто добре зіграв в першій половині, ще і заробив гірчичника. Замість нього вийшов Пароло. В уругвайців Перейра замінив Лодейро.

50 хвилина — відповідальність за результат дуже тисне на команди, що виражається у великій кількості помилок. Пароло запоров атаку, порушивши правила, а через десяток секунд Кавані зіграв рукою біля чужого штрафного.

На 58 хвилині небезпечний момент біля воріт італійців — Родрігес увійшов у штрафну після пасу Суареса, але не влучив у ворота на кілька сантиметрів.

Спорт: 4Через кілька хвилин Маркізіо прямою ногою в'їхав в коліно Аревало, і мексиканський арбітр Марко Родрігес пред'явив йому червону картку. Видалення!

Італійці грають в меншості і це шанс для збірної Уругваю.

65 хвилина — Буффон вдруге рятує “скудру адзуру” — Суарес виходить сам на сам із італійським голкіпером в штрафному майданчику і Джіджі переграє суперника!

Спорт: 5

Італійці не стали грати в глуху оборону, у них ще вистачає сил не тільки відбиватися, а й контратакувати.

75 хвилина — Мотта замінив травмованого Вератті, якого забирають на носилках.

Дуже напружена зустріч і нема відчуття, що італійці похитнулись.

Спорт: 6Цікавий момент — у боротьбі з Кьєлліні Суарес вкусив за плече італійця.

81 хвилина Годін забив головою після подачі з кутового. Гол! 1:0 на користь уругвайців.

84' - Пірло зі штрафного пробив і Муслера перевів м`яч на кутовий, який італійці розіграли невдало

Останні хвилини матчу уругвайці тягнуть час, і голкіпер уругвайців отримує за це жовту картку.

На додатковому часі, на кутовому Буффон покинув ворота, щоб врятувати Вітчизну, але розіграш не вдався і це джек-пот для Уругваю! Команда виходить у пле-офф.

Катя Бартиш для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber