1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: поразка від Аргентини не завадила Нігерії вийти у плей-офф /ВІДЕО/

130
Спорт Без регіону (не видаляти!)

У середу, 25 червня, відбулися матчі третього туру у групі F, за результатами яких в 1/8 фіналу вийшли Аргентина та Нігерія.

ЧС-2014: поразка від Аргентини не завадила Нігерії вийти у плей-офф /ВІДЕО/
Спорт: 1У середу, 25 червня, відбулися матчі третього туру у групі F, за результатами яких в 1/8 фіналу вийшли Аргентина та Нігерія.

Аргентина перед грою достроково забезпечила собі вихід у плей-офф, тоді як для Нігерії головним завданням було грати, спостерігаючи за ходом іншого матчу. Однак початок гри сплутав усі карти наставникам — команди вирішили не розкачуватися, а швидко зметикували по голу. Спершу м'яч після удару Ді Марії влучив у штангу, відлетів у спину воротаря, і від неї знову вдарився у штангу та вилетів у поле — але прямо на Ліонеля Мессі, який з ходу пробив повз захисників. Через хвилину після пасу Бабатунде Муса красиво обіграв захисника і забив чудовий гол ударом у дальній кут.

Після такого жвавого початку гравці і не думали знижувати темп — за не найспекотнішої погоди футболісти показували себе у всій красі. Що може негативного записати на свій рахунок Аргентина, так це ранню заміну Агуеро — Серхіо залишив поле ще у першому таймі. На перерву команди пішли з перевагою Аргентини — Мессі забив гол класним ударом зі штрафного.

Спорт: 2Другий тайм почався з нового голу Нігерії — знову невгамовний Муса отримав м'яча і невідпорно пробив. Щоправда, Аргентина недовго думала над відповіддю, і вже через дві хвилини після подачі з кутового Рохо знову вивів команду вперед.

До кінця гри суперники продовжували створювати моменти, особливо старалася Аргентина, але в умовах відсутності Ліонеля Мессі (тренер замінив його на 64-тій хвилині) так і не змогла забити більше. Перемога Аргентини принесла їй законне перше місце у групі. А ось Нігерія через поразку Ірану в іншому матчі стала другою.



Нігерія — Аргентина — 2:3

Гол: Ахмед Муса (4, 48) — Ліонель Мессі (3, 45), Маркос Рохо (50)

Корреспондент

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber