1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Німеччина обіграла Португалію "всуху" - рахунок 4:0

286
Спорт Новини Перечина

Неймовірно напружена гра, де німецька машина вкотре показала свою злагодженість та холоднокровнісь, забивши лише у першому таймі три голи! Четвертий гол став...

ЧС-2014: Німеччина обіграла Португалію "всуху" - рахунок 4:
Спорт: 1Неймовірно напружена гра, де німецька машина вкотре показала свою злагодженість та холоднокровнісь, забивши лише у першому таймі три голи! Четвертий гол став хет-тріком, першим у Чемпіонаті, для німецького футболіста Мюллера.

Навіть присутність на полі головної зірки футболу, дворазового володара золотого м`яча Кріштіану Роналду, не допомогла португальцям справитися з емоціями.

До того ж, футбольний янгол явно оберігав ворота Нойєра. Кілька неперевершених ударів у виконанні португальців так і не потрапили під перекладину.

Не пощастило Португалії і з замінами… дві з них були вимушеними — 2 травми на полі у Коентрау та Алмейди.

Нагадаємо, що у понеділок, 16 червня, в Салвадорі відбувся центральний матч в групі G. На полі зустрілися дві потужні команди — Німеччини та Португалії. Варто зазначити, що обидві збірні «мітять» на переможця мундіалю і є беззаперечними фаворитами Бразильського чемпіонату.

Спорт: 1На матч прибула канцлер Німеччини Ангела Меркель, щоб підтримати свою національну збірну

Німці розпочали дуже активну гру на половині португальців, кілька разів створили небезпечні моменти біля воріт Патрісіу. Після 5 хвилини матчу збірна Португалії більше контратакує, Роналдо ефектно пробиває по воротам Німеччини, але м`яч потрапляє в руки Нойєра.

На 7 хвилині бундестім ледь не покарала голкіпера португальців, який залишив ворота без нагляду.

11 хвилина і перше пенальті — Жоау Перейра отримує жовту картку за зрив атаки у штафному майданчику.

1-ий гол в копілці німців! Із 11 метрів Мюллер пробиває низом, воротар вгадав, але врятувати ситуацію не зміг…

33 хвилина і 2-ий гол від німців. Після подачі з кутового Хуммельс вистрибнув вище за всіх і буквально вколотив м`яч у кут воріт!

Спорт: 236 хвилина принесла футболісту збірної Португалії Пепе червону картку! Пепе штохнув Мюллера, той почав симулювати біль, і Пепе за це його буцнув головою. У гравців збірної Португалії надто натягнуті нерви, вони часто фолять.

Після другого голу Німеччина не надто посіпшає, а в Португалії особливо нічого не виходить, до того ж грають у меншості.

Останні хвилини першого матчу і Томас Мюллер робить дубль! 3:0 на користь збірної Німеччини. Потужний удар з 10 метрів і у голкіпера Патрісіу ніяких шансів на сейв.

На 52 хвилині німці розіграли небезпечний момент біля воріт португальців — Озіл вийшов сам на сам з Патрісіу, голкіпер відбиває удар ногами, на добивання грає Мюллер — удар вище воріт…

Другий тайм приносить португальцям багато головного болю: німці постійно контролюють м'яч на половині поля суперника, створюючи чимало гольових моментів.

Суперечливі моменти — вилучення Пепе, перший пенальті і на 71 хвилині не призначений пенальті. Після дальнього удару Нані Нойер відбив прямо перед собою на Едера, який у боротьбі з Хеведеса впав на газон. був привід арбітра поставити пенальті, але…

Спорт: 380 хвилина і перший хет-трік у Чемпіонаті — Мюллер забиває четвертий гол у ворота португальців.

Додатковий час — штрафний у Португалії і після чудового удару Роналду Нойєр рятує Німеччину від голу.

Це був 100-ий матч збірної Німеччини у фінальних турнірах чемпіонатів світу. Німці стали першими в історії, кому вдалося досягти такого рубежу. Пізніше в групі G повинні зіграти Гана і США.



Склади команд:

Німеччина: Нойєр, Боатенг, Мертезакер, Хумельс, Хьоведес, Лам, Хедіра, Крос, Озіл, Ґьоце, Мюллер.

Португалія: Патрісіу, Алвеш, Пепе, Велозу, Коентрау, Кріштіану Роналду, Моутінью, У. Алмейда, Мейрелеш, Нані, Перейра.

Німеччина — Португалія — 4:0

Голи: 1:0 — Мюллер (12-пен), 2:0 — Хумельс (32), 3:0 — Мюллер (45+1), 4:0 — Мюллер (78)

Катя Бартиш для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber