1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Колумбія у напруженій боротьбі обігрує Кот д`Івуар з рахунком 2:1 /ВІДЕО/

199
Спорт Новини Перечина

Хороший, напружений, європейський футбол сьогодні показали збірні Південної Америки та Африки. Перший тайм видався доволі сухим і не цікавим. І тільки перший гол...

ЧС-2014: Колумбія у напруженій боротьбі обігрує Кот д`Івуар з рахунком 2:1 /ВІДЕО/
Спорт: 1Хороший, напружений, європейський футбол сьогодні показали збірні Південної Америки та Африки. Перший тайм видався доволі сухим і не цікавим. І тільки перший гол колумбійців дав прискорення цьому матчу. Останні 20 хвилин команди показували дуже швидку гру, позиційні атаки івуарців змінювалися контраатаками колумбійців. Але фортуна та майстерність була на боці колумбійців — рахунок 2:1.

19 червня на «Арені ім. Мане Гаррінчі» у бразильській столиці пройшов матч лідерів квартету С — Колумбії та Кот-д'Івуар.

У першому турі колумбійці переконливо здолали греків з рахунком 3:0, а івуарійці здобулу важку перемогу у матчі проти Японії. При цьому Кот-д'Івуар став єдиною африканською збірною в Бразилії, яка здобула перемогу в першому турі. Таким чином футболісти з Берега слонової кістки можуть відігратися за весь Чорний континент.

Під час гімну своєї країни розплакався від надмірних почуттів івуарійський гравець Серей Ді.

Стриманий, обережний та прагматичний — такий футбол показали команди Південної Америки та Африки. Взагалі команда Колумбії майже повністю складається із гравців європейських клубів, окрім Теофіло Гутьєрреса, який являється нападником аргентинського клубу «Рівер Плейт».

Колумбійці набагато цікавіше виглядали — вони демонстрували хороший злагоджений командний рух. Африканці, навпаки, в основному, покладалися лише на індивідуальні якості гравців.

Перший тайм пройшов без особливих гольових моментів.На 29 хвилині у колумбійців був просто золотий момент — Родрігес у три паси втік до чужого штрафного, зібрав на собі двох і прострілив у центр на абсолютно вільного Гутьєрреса, але Тео не зумів влучити в ціль з п'яти метрів!

64 хвилина і перший гол у матчі! Ще один кутовий біля воріт африканців завершився взяттям воріт! Хамес Родрігес на ближній стійці виграв повітря, і пробив точно під поперечину.

Після пропущеного м`яча «слони» неабияк активізувалися.

Але у контратаці збірна Колумбії знову провчила африканців — Кінтеро, після вдалого пасу Гутьєрреса, вийшов один на один з воротарем Баррі і пробив точно у ціль! 2:0.

На 73 хвилині, обігравши двох суперників, івуарець Жервіньо, посадивши на траву голкіпера, пробив у дев'ятку і скоротив рахунок до 2:1!

Такої гри варто було чекати весь нудний перший тайм!

Багато запитань залишилось до арбітра — незафіксований оффсайд, не витягнута жовта картка, коли колумбієць Сапапта зриває небезпечну атаку суперника…

Але загальне враження дуже позитивне — багато хто називав групу С найслабшою у Чемпіонаті, але команди показили дуже якісний футбол, навідміну від тієї ж гри Ірану та Нігерії групи F.

Збірна Колумбії зробила вагому заявку на вихід до 1/8 фіналу Чемпіонату світу у Бразилії і тепер спокійно можуть готуватися до заключного матчу з Японією.



Склади команд:

Кот-д'Івуар: Баррі, Бока, Бамба, Ор'є, Зокора, Туре, Тіоте, Ді, Жервіньо, Градель, Боні

Колумбія: Оспіна, Єпес, Сапата, Армеро, Агілар, Суніга, Санчес, Куадрадо, Родрігес, Гутьєрес, Ібарбо

Колумбія — Кот-д'Івуар — 2:1

Голи: Родрігес, 64, Кінтеро, 70 — Жервіньо, 74

Катя Бартиш для голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber