1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014. Група C. Японія - Колумбія 1:4 /ВІДЕО/

107
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Збірна Колумбії здобула свою третю перемогу на ЧС-2014 в Бразилії, залишивши за бортом плей-офф національну команду Японії, пише <a href="http://www.champion.com.ua/wc2014/2014/06/24/576063/"...

ЧС-2014. Група C. Японія - Колумбія 1:4 /ВІДЕО/
Спорт: 1Збірна Колумбії здобула свою третю перемогу на ЧС-2014 в Бразилії, залишивши за бортом плей-офф національну команду Японії, пише Champion.

Команди розпочали матч дуже активно, демонструючи високі швидкості, однак моментів на початку тайму біля воріт обох збірних не виникало. З 12-ї хвилини «самураї» і зовсім перехопили ініціативу, закривши суперника на своїй половині поля. Колумбія була не проти грати другим номером і вже перша контратака підопічних Пекермана призвела до пенальті у ворота Японії: 11-метровий холоднокровно виконав Гуардадо і вивів свою збірну вперед.

Японія після пропущеного м'яча голову не опустила і продовжила грати першим номером. Вже через десять хвилин після голу Гуардадо хороший шанс зрівняти рахунок втратив Кагава. Сіндзі у карному суперника отримав передачу головою від партнера, пробив низом у лівий кут, але Оспіна у красивому стрибку перевів «снаряд» на кутовий. У підсумку старання японців все ж матеріалізувались у забитий м'яч. На третій доданій хвилині Хонда організував швидку контратаку і видав класну передачу на голову Окадзакі, який пробив точно у кут воріт Оспіни.

По перерві Пекерман вирішив випустити Родрігеса і Хамес одразу взявся за справу. На 50-й хвилині його удар з метрів 27 на себе прийняв захисник, а вже через чотири хвилини після його класної передачі зі штрафного головою ледь не забив Карбонеро. Ще через дві хвилини його пас знайшов ногу Джексона Мартінеса, який і відправив «шкіряного» у кут воріт Кавасіми.

Після голу Колумбія відійшла назад давши змогу пограти японцям і діяла виключно на контратаках. Гра першим номером у Японії явно не виходила. Згадати можна непоганий удар зі штрафного від Хонди, однак з цим ударом впорався Оспіна. Ближче до завершення матчу «самураї» втомилися і пропустили декілька небезпечних контратак від суперника. Два таких випади виявилися гольовими. На 82-й хвилині після другого асиста від Родрігеса дубль оформил Мартінес, а через сім хвилин форвард Порту сам асистував Хамесу, який і встановив остаточний результат матчу — 4:1.

Японія стала першою азійською збірною, яка покинула поля Бразилії, а Колумбія продовжить боротьбу в 1/8 фіналу, де зустрінеться з Уругваєм.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber