1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014. Група A. Камерун - Бразилія 1:4 /ВІДЕО/

88
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Збірна Бразлії легкою перемогою завершила груповий етап домашнього Мундіалю. В поєдинку проти Камеруну команда Луіса Феліпе Сколарі відправила у сітку воріт...

ЧС-2014. Група A. Камерун - Бразилія 1:4 /ВІДЕО/
Спорт: Неймар foto fifaЗбірна Бразлії легкою перемогою завершила груповий етап домашнього Мундіалю. В поєдинку проти Камеруну команда Луіса Феліпе Сколарі відправила у сітку воріт суперника чотири м'ячі, і до 1/8 фіналу попрямувала з першої сходинки, пише Champion.

Загалом, цей матч детально розписувати немає сенсу. Про відсутність будь-якої мотивації Камеруну на цей ЧС раніше вже було написано дуже багато, а тому мало хто вірив у те, що африканські гості зможуть щось протиставити господарям.

Для бразильців перемога була важлива у плані повернення довіри уболівальників після не такого яскравого старту на чемпіонаті, який всі від них чекали. Ну, і, так само, для підопічних Сколарі було важливо завершити груповий етап першими, щоб в плей-офф отримати собі другу команду квартету «А», а саме збірну Чилі.

Бразильці дуже легко зусиллями Неймара вийшли вперед вже на 17-й хвилині. Проте, Камерун досить швидко відіграв цей м'яч, цим самим вселивши маленьку надію на те, що у сьогоднішньому поєдинку ще залишилося місце для інтриги та сенсації. Проте, на довго африканців не вистачило, і вже за 10 хвилин Неймар відновив перевагу своєї збірної.

У другому таймі Бразилія продовжила покращувати свою різницю забитих і пропущених м'ячі, ще двічі розписавшись у воротах Ітанжа. Фред і Фернандіньо зробили свій вклад у розгром Камеруну, який у другій половині вже навіть не намагався щось вигадати попереду, а банально завершував свої атаки дальніми ударами, які особливої небезпеки воротам Жуліо Сезара не несли.

У підсумку, Бразилія прогнозовано, хоча не так легко (як цього хотілося б місцевим уболівальникам) вийшла до наступного раунду з першого місця, і зустрінеться з міцною командою Чилі. Що стосується африканської збірної, то Камерун безславно залишає турнір з ганебним нулем в графі набраних очок.

Огляд матчу

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber