1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Франція-Гондурас 3:0. Брудна гра та дубль від Каріма Бензема

125
Спорт Новини Рахова

Французи довели свій статус фаворита у групі Е. У протистоянні зі збірною Гондурасу вони забили 3 голи — 1 пенальті, інший зарахували як автогол від воротаря...

ЧС-2014: Франція-Гондурас 3:0. Брудна гра та дубль від Каріма Бензема
Спорт: 1Французи довели свій статус фаворита у групі Е. У протистоянні зі збірною Гондурасу вони забили 3 голи — 1 пенальті, інший зарахували як автогол від воротаря опонентів, після невдалого сейву, і третій — фактично хет-трік для Бензема у цьому матчі!

На противагу попередньому «зіткненню» Швейцарії та Еквадору, де гра була класичною, напруженою і повною емоцій, гра Франції та Гондурасу була дуже грубою через велику кількість порушень з обох сторін. А це 7 жовтих карточок за гру, одне вилучення з поля та 26 порушень правил загалом!

Матч розпочався о 22:00 за київським часом, футболістів приймало місто
Порту-Алегрі. На вулиці +18 та сильний вітер.

Збірна Гондурасу починає дуже впевнено. В дебюті поєдинку дуже рівна гра. Уже на 7 хвилині футболіст французької збірної Евра отримує попередження за зрив атаки — першу жовту картку у матчі.

На 17 хвилині голкіпер Гондурасу Вальядарес врятував неймовірний м`яч, що летів точно під перекладину.

Французи у першому таймі не надто активні, збірна Гондурасу намагаєтьтся атакувати ворота супротивників, але часто втрачає м`яч.

На 26 хвилині на полі розігралася сутичка — гравці почали штвохатися. Причина в тому, що Паласіос та Еспіноза двічі наступили на ногу француза Погба! Гондурасець Паласіос за грубу гру отримав жовту картку, хоча міг легко заробити й червону, а Погба за те, що потім «дав здачі».

Футболісти грали не надто чисто — на траву падали то гравці Гондурасу, то Франції.

Французи отримали право на пенальті через жорсткий фол Паласіоса, який уже отримав у цьому матчі один «гірчичник». Друга жовта картка на рахунку півзахисника Гондурасу та вилучення з поля.

45 хвилина — пенальті — і бездоганний гол у виконанні француза Каріма Бензема — він розвів м`яч і воротаря у різні кути. Рахунок змінюється на користь французів 1:0!

В додатковий час першого тайму арбітр виписує четверту жовту картку — на цей раз французу Кабайе. Забагато попереджень як для команди, яка постійно грає в атаку…

Загалом, у першому таймі домінували французи — 10 ударів по воротах проти 2-ох від збірної Гондурасу, 6 гольових моментів і 66% володіння м`ячем на полі. Але надто брудна гра від європейців і гондурасців — по 7 порушень правил у обох команд.

Друга половина матчу тільки розпочалася і другий гол у ворота Гондурасу!

Бензема пробив м`яч у стійку, а воротар Вальядарес рукою заніс м'яч за лінію своїх воріт, що чітко було показано на відеоповторі — новій технології Бразильського чемпіонату — визначення взяття воріт. Це автогол!

60 хвилина матчу і збірна Гондурасу відбиває все нові і нові атаки французів на свої ворота. Лише завдяки старанням голкіпера, рахунок залишається 2:0… протистояння повністю переходять на половину поля Гондурасу.

Почастішали свистки судді.

72 хвилина — 3-ій гол у копілці французів, це хет-трік від Каріма Бензема! Хоча теоретично він не буде таким вважатися через зарахований автогол, але виконання всіх гольових моментів на плечах саме французького форварда.

Франція здобуває прогнозовану перемогу — рахунок 3:0.



Гол: Бензема, 45 (пен.), 72, Вальядарес, 48 (авт.)

Вилучення: Паласіос, 45 (друга жовта)

Франція: Льоріс — Дебюші, Варан, Сахо, Евра — Вальбуена, Кабай, Матюїді, Погба, Грізман — Бензема

Гондурас: Вальядарес — Бекелес, Бернардес, Фігероа, Ісагірре — Нахар, Вілсон Паласіос, Гаррідо, Еспіноса — Бенгтсон, Костлі

Катя Бартиш для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber