1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Дубль Еннера Валенсії приносить перемогу Еквадору над Гондурасом - 2:1 /ВІДЕО/

75
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Збірна Еквадору з боями вириває перемогу в протистоянні з аутсайдером групи E.

ЧС-2014:  Дубль Еннера Валенсії приносить перемогу Еквадору над Гондурасом - 2:1 /ВІДЕО/
Спорт: 1Збірна Еквадору з боями вириває перемогу в протистоянні з аутсайдером групи E.

Та попереду в Еннера Валенсії і Ко найважчий суперник — Франція. Галли, до слова, вболівали за гондурасців. Виграв усе ж Еквадор, проте французи й так лише в неймовірній теорії можуть не пройти у плей-офф. Адже команда Дешама в 3 турі мусить програти з фантастичним рахунком, аби втратити першу сходинку.

Для еквадорців сьогодні завдання було просте — перемога або смерть. Проте в ході зустрічі складалось враження, що їм і 1 бал не світить. Навіть якщо взяти статистику, гондурасці перебили суперника за влучними ударами. Та й за моментами ні в чому не поступались. Однак у команді Луїса Суареса забракло класного форварда. Костлі рахунок в матчі відкрив, а далі вже забивали лише представники КОНМЕБОЛ.

Окремо варто відзначити Еннера Валенсію. Саме 24-річний хавбек мексиканської «Пачуки», а не зірковий Антоніо, який представляє МЮ, знову відігравав роль головної скрипки у своїй команді. Дубль «Супермена» (замкнув дальню стійку і виграв повітряну дуель) вивів його у когорту найкращих снайперів турніру. Більше трьох голів поки не забивав ніхто.



Гондурас — Еквадор. 1:2


Голи: Костлі, 31 — Еннер Валенсія, 34, 65

Гондурас: Вальядарес (к) — Бекелес, Бернардес, Фігероа, Ісагірре — Кларос, Гаррідо, Еспіноза, — Бенгтсон, Костлі, Бонєк Гарсія

Еквадор: Домінгес — Гуагуа, Ерасо, Паредес, Мінда — Нобоа, Монтеро, Антоніо Валенсія (к), Айові — Кайседо, Еннер Валенсія

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber