1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Бразилія-Мексика - виснажлива боротьба без жодного голу

166
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Багато емоцій, швидкості і мало результативності. У матчі другого туру групового раунду чемпіонату світу збірна Бразилії провела виснажливу зустріч із командою...

ЧС-2014: Бразилія-Мексика - виснажлива боротьба без жодного голу
Спорт: Суперсейв Очоа після удару НеймараБагато емоцій, швидкості і мало результативності. У матчі другого туру групового раунду чемпіонату світу збірна Бразилії провела виснажливу зустріч із командою Мексики, заливши поле з рахунком 0:0.

Після першого туру до команди Бразилії було багато питань. Попри, здавалося, впевнену перемогу над хорватами 3:1, багато хто залишився незадоволений як грою, так і суддівством на полі — навряд чи фанати скоро забудуть несправедливий пенальті, який призначив японський арбітр Ючі Нішімура у ворота хорватської збірної, реалізований Неймаром. Тепер жовто-зеленій команді приходилося доводити, що вони перемогли Хорватію цілком заслужено.

Мексиканці у своєму першому матчі показали себе дисциплінованою і тактично грамотною командою, поборовши збірну Камеруну з рахунком 1:0.

17 червня американські команди зустрів стадіон Каштелян у місті Форталеза. На вулиці +28°.

Спорт: 2Початок матчу розпочався досить в'яло, розвідка команд сильно затягувалася і пауз у грі було більше, ніж самого футболу.

Гості Чемпіонату активніше розпочали цю гру, бразильці на початку тайму вели себе доволі пасивно.

Мексиканці міцно окопалася біля своїх воріт і дозволяли собі лише дальні простріли по воротам опонентів.

«Ацтеки» намагалися дістати ворота Жуліо Сезара дальніми прострілами, перекидуючи на половину поля суперника не більше 3-4 футболістів. Залишати незахищеними свої ворота вони боялися, тому що пропущений гол для них не сулив нічого хорошого.

І тільки на 60 хвилині гра почала по-троху розкриватися, Бразилія атакувала ворота Очоа раз за разом, але голкіпер не раз рятував команду. Дуже гаряче стало біля воріт «зелених» на 68 хвилині — Очоа сейвом рятує свою команду після того, як втратили Неймара, потім ще один простріл, на кутовий виносять захисники.

Спорт: 3На 79 хвилині у мексиканців з`явився шанс — Тіаго Сілва (Бразилія) безпосередньо перед штрафним майданчиком збиває Чічаріто і заробляє жовту картку. Лаюнен пробив надто слабо і навіть не перекинув стінку.

Після удару бразильці ринулися у контратаку, пас урозріз на Жо був, та Очоа випередив нападника і зловив м`яч у падінні…

86 хвилина — після подачі Неймара зі стандарту Тіагу Сілва пробивав головою впритул, і вгадайте що? Чудовий Очоа знову опинився в потрібний час у потрібному місці.

Спорт: 9898До кінця матчу обидві команди так і не зуміли пробитися до воріт суперника, побільшало штовханини. Всього за матч було 4 жовті карточки, по дві на збірну. Мексиканці показали, що вміють терпіти. Контроль м`яча був практично рівним — 51% у бразильців та, відповідно, 49% у мексиканців.

А героєм матчу безсумнівно став голкіпер «ацтеків» Очоа.

Неймовірні сейви Очоа дивіться на відео:



Склади команд:

Бразилія: Сезар, Дані Алвес, Тьягу Сілва, Давід Луїз, Марсело, Паулінью, Оскар, Неймар, Рамірес, Фред

Мексика: Очоа, Родрігес, Морено, Агілар, Маркес, Лаюн, Гуардадо, Васке, Еррера, Дос Сантос, Перальта

Бразилія — Мексика — 0:0

Катя Бартиш для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber