1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Боснія і Герцеговина - Іран - 3:1

192
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Боснійці всі свої шанси встигли втратити за 2 тури, а ось Ірану лише магічний Мессі завадив двічі не програти. Утім здобутий бал у протистоянні з нігерійцями давав...

ЧС-2014: Боснія і Герцеговина - Іран - 3:
Спорт: 1Боснійці всі свої шанси встигли втратити за 2 тури, а ось Ірану лише магічний Мессі завадив двічі не програти. Утім здобутий бал у протистоянні з нігерійцями давав шанс команді Карлуша Кейруша. Проте, окрім власної перемоги, іранцям необхідно ще було сподіватися, що Аргентина на «злиє» матч «суперорлам» і неодмінно переможе. Мессі не підвів, а ось у самих не вийшло.

Представники Азії на ЧС-2014 великої ролі не відіграють. Двоє вилетіли, третій (Корея) — мчить до вильоту зі швидкістю «Феррарі», тож тільки Іран зберігав досить реальний шанс. Все складалось, як потрібно, та клас суперників з Європи переважив. Едін Джеко нарешті забив так, що у рефері не було шансів скасувати взяття воріт. П'яніч — один із найкращих у боснійців — також покидає Бразилію з гольовим активом. Фактично у матчі була лише мить для інтриги, коли іранці 1 гол відквитали, але м'яч Вршаєвіча, який трапився менш як за хвилину, став смертельним.

Незважаючи на першу перемогу в історії Боснії і Герцеговини на Чемпіонатах світу, команда Сафета Сушича з Іраном у рівному становищі — вилітають обоє.

Боснія і Герцеговина — Іран. 3:1


Голи: Джеко, 23, П'яніч, 59, Вршаєвіч, 83 — Гочанеджад, 82

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber