1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Австралія - Іспанія - 0:3 /ВІДЕО/

71
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Збірна Іспанії розгромила австралійців у матчі, який не мав важливого стратегічного значення.

ЧС-2014: Австралія - Іспанія - 0:3 /ВІДЕО/
Спорт: 1Збірна Іспанії розгромила австралійців у матчі, який не мав важливого стратегічного значення.

Обидві команди ще після другого туру втратили шанс на вихід у плей-офф, тож сьогоднішній матч для них був справою честі.

Іспанці провалили Мундіаль і закономірно не набрали жодного балу, тоді як Австралія опинилася з таким «доробком» після доволі пристойної гри. Хлопці з країни кенгуру солідно виглядали як з чилійцями, так і з голландцями. Однак і з одними, і з іншими Кехіллу і компанії не вистачило трішки везіння. Мотивація на сьогоднішній матч була проста — зайняти третє місце і наостанок гримнути дверима.

Австралії для цього вистачало і нічиєї, але команда Постекоглу сьогодні не вразила. Можливо, далася взнаки відсутність дискваліфікованого Кехілла, але не мати майже жодного небезпечного моменту за матч — це вже занадто. Не дуже грізно виглядали і іспанці, але попри це, їм вдалося аж тричі розписатися у воротах Раяна.

Погоду робили старі обличчя — Торрес та Вілья. Давід відкрив рахунок грандіозним ударом п'ятою, а Фернандо отримав класний пас від Іньєсти і з близької відстані не схибив, пробивши поз голкіпера. У другому таймі крапку поставив Мата, який з'явився на полі саме замість Вільї. Хавбек «МЮ» забив у схожому стилі як Торрес, лише з протилежного флангу. Фебрегас асистував, Мата прийняв на дальній стійці і пробив поміж ніг голкіперу. Іспанія гучно гримнула дверима і офіційно склала повноваження чемпіона світу.

Огляд матчу:



Австралія — Іспанія — 0:3

Голи: Вілья, 36, Торрес, 69, Мата, 82

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber