1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ЧС-2014: Анонс матчів 1/8 фіналу на 28 червня /ВІДЕО/

191
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Дебютні матчі плей-оф обіцяють стати найбільш інтригуючими на цій стадії турніру.

ЧС-2014: Анонс матчів 1/8 фіналу  на 28 червня /ВІДЕО/
Спорт: 1Дебютні матчі плей-оф обіцяють стати найбільш інтригуючими на цій стадії турніру.

Бразилія — Чилі

«Мінейран» (Белу-Орізонті). Арбітр — Говард Вебб (Англія), Трансляція: Перший Національний, Футбол2

На “Мінейрані” протистоятимуть одна одній дві латиноамериканські команди, які точно не зважатимуть на високу температуру та вологість повітря. Господарі Мундіалю бразильці вважаються головними фаворитами змагань, однак, судячи з їхніх виступів на груповому етапі, команда Сампаолі має непогані шанси, щоб створити сенсацію.

Незважаючи на перше місце у квартеті А, “селесао” продемонстрували не надто яскравий футбол, а у окремих випадках, як то матч проти хорватів, перемагали лише завдяки прихильності арбітрів. Найкраще підопічні Сколарі проявили свої недоліки у грі з Мексикою, коли відверто слабо виглядали у позиційних атаках. Фактично, поки що «пентакампеонес» тягне на собі Неймар, який відповідає і за організацію гольових нагод, і, одночасно, демонструє непересічну результативність у футболці своєї національної команди. Саме нейтралізація бразильської десятки може стати тим фактором, який приведе “Ла Роху” до успіху. Відзначимо, що сьогодні «обрані» можуть недорахуватися свого основного захисника Давіда Луїза. Новоспечений парижанин відчуває болі у спині, через що напередодні не зумів завершити одне з тренувань своєї команди.

Збірна ж Чилі зуміла фінішувати другою у квартеті B, залишивши позаду чинних чемпіонів світу іспанців. Саме яскравий тріумф над «Червоною фурією» закохав у команду Сампаолі мільйони уболівальників по всьому світу. Швидкі переходи від оборони в атаку, високий пресинг, компактність – це те, що вирізняє зараз «Ла Роху» з поміж інших команд. Якщо на «Мінейрані» Санчесу та Ко вдасться продемонструвати свої найкращі якості, бразильцям не допоможе, навіть, Неймар. До слова, дуель двох форвардів «Барси», і за сумісництвом лідерів своїх національних збірних, повинна стати прикрасою цього поєдинку.

Орієнтовні склади команд:

Бразилія: Сезар – Марсело, Сілва, Луїз (Данте), Алвес – Густаво, Паулінью, Оскар – Неймар, Фред, Халк

Чилі: Браво – Хара, Медель, Сілва – Ісла, Арангіс, Діас, Мена, Відаль – Санчес, Варгас



Колумбія — Уругвай


Спорт: 2«Маракана» (Ріо-де-Жанейро). Арбітр — Бйорн Куйперс (Нідерланди). Трансляція: ТРК Україна, Футбол1

Свято латиноамериканського футболу продовжиться на «Маракані», де в очній дуелі зійдуться два легендарні наставники Хосе Пекерман та Оскар Табарес. Колумбійці впевнено подолали груповий етап, фінішувавши на першій сходинці квартету C. За відсутності Фалькао, лідерські функції взяли на себе Джейм Родрігес та Хуан Куадрадо, які вже стали відкриттями турніру та ласими кусочками на трансферному ринку. Команда Пекермена показала себе справжнім монолітним колективом, відійшовши від стилю гри «кожен за себе». Найпевніше, колумбійці вже з перших хвилин зустрічі спробують взяти м'яч під свій контроль та забити швидкий гол, який дозволить грати на улюблених контратаках. Відзначимо, що напередодні матчу у Пекермана вистачає приємного головного болю. Справа в тому, що йому доведеться зробити непростий вибір, кого ставити на вістрі атаки — улюбленця Гутьєреса, чи Мартінеса, який відзначився дублем проти японців.

У таборі ж Уругваю настрої не найкращі. Після чергового прояву «вампіризму» з боку Луїса Суареса «селесте» було важко сконцентруватися власне на самій грі. Дізнавшись про тривалу дискваліфікацію свого лідера, уругвайці, навіть, розглядали варіант із бойкотом матчу проти Колумбії, однак у підсумку вирішили битися за честь «Ель Пістолєро» на футбольному полі. Щоправда без Луїсіто шанси у команди Табареса на вихід у чвертьфінал значно зменшилися, адже без нього та з ним — це дві різні команди. Саме форвард «Лівепуля», пропустивши перший тур, самотужки виграв ключовий для «селестес» матч у групі проти Англії. Швидше за все, місце Луїса у стартовому складі займе досвідчений Форлан. Що ж, у будь-якому випадку на Уругвай чекає справжня перевірка, і підопічні Табареса мають чудову нагоду довести, що і без Суареса — вони одна з найкращих команд світу.

Орієнтовні склади команд:

Колумбія: Оспіна — Суніга, Сапата, Єпес, Аріас — Агілар, Санчес — Ібарбо, Родрігес, Куадрадо — Гутьєрес

Уругвай: Муслера — Перейра, Годін, Хіменес, Касерес — Лодейро, Діас, Родрігес, Гонсалес — Форлан, Кавані

Володимир Лесько, Футбол24

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber