1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Букмекери майже не сумніваються у перемозі збірної України над командою Сан-Марино

86
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Сьогодні збірна України у Львові на стадіоні «Арена Львів» зіграє відбірковий матч ЧС-2014 проти команди Сан-Марино.

Букмекери майже не сумніваються  у перемозі збірної України над командою Сан-Марино
Спорт: 1Сьогодні збірна України у Львові на стадіоні «Арена Львів» зіграє відбірковий матч ЧС-2014 проти команди Сан-Марино.

Букмекери вважають верхом непристойності сумніватися в перемозі підопічних Михайла Фоменка. Про що красномовно говорять цифри. Наприклад букмекерська контора Bwin на те, що синьо -жовті візьмуть чергові три очки, встановила коефіцієнт 1.01, нічийний результат виглядає ще більш сумнівним — 12.00, а перемога «карликів» з Сан -Марино взагалі сприймається як щось фантастичне — 34.00. І єдиною інтригою в протистоянні залишається кількість голів. На те, що їх буде більше 2,5 ставиться коефіцієнт 1.06, на те, що менше — 7.50.

Куди більш серйозна цифрова прірва у William Hill — 1.01 — 17.00 — 67.00. При цьому контора впевнена, що рахунок буде відкритий українцями в перші 15 хвилин (коефіцієнт 2.20), хоча і є невелика ймовірність того, що це відбудеться в другій п'ятнадцятихвилинці (2.70).

До речі, в групі Н збірна Сан-Марино лише двічі пропустила менше чотирьох голів — в домашньому поєдинку з Молдовою (0:2) і в гостях у Чорногорії (0:3). Матчі відбулися ще восени 2012 року.

gazeta.ua

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber