1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Більше 400 учасників об’єднала 23 обласна міжгалузева спартакіада

36
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Спортивне дійство відбулося на стадіоні «Авангард». 17 команд (із усіх регіонів області) боролися за перемогу в комплексних змаганнях з професійно-прикладних...

Більше 400 учасників об’єднала 23 обласна міжгалузева спартакіада
Спортивне дійство відбулося на стадіоні «Авангард». 17 команд (із усіх регіонів області) боролися за перемогу в комплексних змаганнях з професійно-прикладних олімпійських та неолімпійських видів спорту. Йдеться про міні-футбол, чоловічий та жіночий волейбол, легку атлетику, гирьовий спорт, настільний теніс, а також шахи, шашки, перетягування канату, кульову стрільбу, більярд, сімейні старти та дартс. Змагання тривали одночасно на 5 локаціях. Вправність спортсменів-любителів оцінювали 15-теро суддів.



У підсумку, найкращих нагородили медалями та грамотами. Відкрив спартакіаду голова обласної ради профспілок Іван Король, побажавши учасникам удалих спортивних результатів. Право підняти державний стяг надали одній із кращих спортсменок 80-х років Людмилі Коломієць та майстру з гирьового спорту Василю Марчуку. Розповідають Іван КОРОЛЬ, голова Закарпатської облпрофради та Анатолій ПЛЄХАНОВ, головний суддя обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття.

Тиса-1

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber