1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Баварія" завоювала Суперкубок УЄФА, обігравши "Челсі" в серії пенальті

88
Спорт Без регіону (не видаляти!)

У Празі на стадіоні «Еден — Сінот Тип» завершився матч за Суперкубок УЄФА між лондонським &quot; Челсі&quot; і мюнхенською «Баварією», повідомляє <a...

"Баварія" завоювала Суперкубок УЄФА, обігравши "Челсі" в серії пенальті
Спорт: РіберіУ Празі на стадіоні «Еден — Сінот Тип» завершився матч за Суперкубок УЄФА між лондонським " Челсі" і мюнхенською «Баварією», повідомляє gazeta.ua. Зустріч завершилася перемогою підопічних Хосепа Гвардіоли.

Рахунок був відкритий вже на восьмій хвилині матчу, коли Фернандо Торрес завершив контратаку лондонців. «Баварія» відігралася в перші хвилини другого тайму — точний удар з-за меж штрафного вдався Франку Рібері. Під завісу зустрічі «пенсіонери» залишилися в меншості через вилучення Раміреса.

Додатковий час почався з гола «Челсі» — відзначився Еден Азар. У «Баварії» було кілька моментів для взяття воріт Чеха, але забити мюнхенцям вдалося тільки один раз. На останніх секундах зустрічі Хаві Мартінес зрівняв рахунок. У серії пенальті точнішими виявилися футболісти «Баварії» — Мануель Нойєр відбив останній удар у виконанні Ромелу Лукаку.

Суперкубок Європи

Баварія (Мюнхен, Німеччина ) — Челсі (Лондон, Англія) — 2:2 ( 5:4)

Голи: Торрес, 8 ( 0:1); Рібері, 47 ( 1:1); Азар, 93 ( 1:2); Мартінес, 120 +1 (2:2 ).

Попередження: Рібері, 23; Боатенг, 84 — Кехілл, 42; Рамірес, 64; Луїс, 66; Торрес, 90; Лукаку, 99; Коул, 118; Іванович, 120.

Вилучення: немає — Рамірес, 85.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber