1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Анонс матчу 8 липня: Бразилія-Німеччина

53
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Господарям чемпіонату світу випала честь першими поборотись за фінал.

Анонс матчу 8 липня: Бразилія-Німеччина
Спорт: 1Господарям чемпіонату світу випала честь першими поборотись за фінал.

Фаворити турніру у грі з німцями змушені обійтися без своєї зірки Неймара та капітана Тьяго Сілви. Натомість опоненти з Німеччини щойно стали рекордсменами мундіалів, вперше в історії потрапивши у чотири півфінали поспіль.

Бразилія

«Пентакампеонів» з перших днів вважали фаворитами мундіалю на рідній землі. Щоправда, до матчу з Колумбією «селесао» таких підстав не давали. Їхня гра в атаці шкутильгала, захист був вразливий. Тягнув Бразилію хіба що Неймар. Здолавши Чилі у чвертьфіналі лише у трилерній серії післяматчевих пенальті, бразильці нервово розпочали гру з колумбійцями. Врятував їх швидкий гол Тьяго Сілви. Цей момент, здається, став переломним для підопічних Луїша-Феліпе Сколарі, які почали трохи нагадувати еталон Бразилії чемпіонських років.

Проте чи не повернеться Бразилія на свій ігровий рівень групового етапу за відсутності двох ключових гравців Неймара та Тьяго Сілви?

Німеччина

Переконлива перемога з рахунком 4:0 над португальцями стала запорукою успіху, хоча подальші ігри змусили дещо засумніватися у силі німців. Однак після оформлення путівки у плей-офф Йоахім Льов почав метикувати.

Спорт: 2Уміла рука наставника «орлів» далася в знаки у чвертьфіналі з французами. Філіп Лам повернувся на своє постійне місце роботи у захист, а на вістрі атаки з'явився Мірослав Клозе. Саме така ротація дозволила Бундесманшафт продемонструвати швидку атакувальну гру, завдяки якій німці запам'яталися чотири роки тому у ПАР. Однак щільна гра суперника не дозволила німцям впевнено перемогти (1:0). Відчувалася напевне втома від 120 хвилин поєдинку з норовливим Алжиром в 1/8 фіналу. У німців просто розрядились батареї.

Що буде у поєдинку з Бразилією? Напевне хлопцям Льова навіть буде легше втілити свій план, ніж у матчі з французами. Бразильці рано чи пізно не витримають і підуть в атаку, а швидкий перехід у контрнаступ може стати козирем та запорукою виходу Бундесманшафт у фінал. Однак, як каже Льов, все вирішуватимуть дрібниці. Тож вага помилки у поєдинку — на вагу золота.

Залежатиме результат і від хитрого Сколарі, який може вдатися до свого роду авантюри, зрадивши бразильському стилю. Якщо такий задум і виявиться хибним, то буде на кого списати — не було Неймара та Тьяго Сілви.

Буде цікаво — буде напружено до останніх секунд основного чи радше додаткового часу у Белу-Орізонте о 23.00 за київським часом.

Футбол24

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber