1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Анонс матчів плей-офф на 29 червня

201
Спорт Без регіону (не видаляти!)

У центральному поєдинку дня збірна Голландії зіграє із Мексикою, а на десерт національна команда Коста-Ріки поміряється силами із греками.

Анонс матчів плей-офф на 29 червня
Спорт: 1У центральному поєдинку дня збірна Голландії зіграє із Мексикою, а на десерт національна команда Коста-Ріки поміряється силами із греками.

Нідерланди — Мексика

19:00, місто Форталеза, стадіон “Кастелан”. Телетрансляція на каналі “Футбол 2”.

Одна із команд, яка найбільш переконливо провела груповий турнір, здобувши три перемоги, зустрінеться із збірною Мексики. Зазначимо, що “зелені” також досить непогано виступили у квартеті А, зумівши не програти бразильцям та залишивши позаду національну команду Хорватії.

Збірна Мексики демонструє на цьому Мундіалі цілісну та залагоджену гру. Представники Північної Америки вміють надійно захищатися та у разі необхідності увімкнути найвищу швидкість.

Щодо голландців, то це збірна, яка є одним із претендентів на перемогу у турнірі, тому на них тиснутиме відповідальність за результат. Але в їхньому складі є чимало досвідчених професіоналів, за яким й піде не менш талановита молодь. Додамо, що у цьому протистоянні зможе зіграти Робін ван Персі, який відбув дискваліфікацію й тепер готовий допомогти “помаранчевим” у цій битві.

Глядачі стануть свідками напруженої та непередбачуваної гри між суперниками, які боротимуться за вихід у чвертьфінал. Відтак не чекайте, що команди відсиджуватимуться у захисті, адже це збірні, які захочуть все вирішити в основний час.

Дискваліфіковані: Хосе Васкес (Мексика)

Під загрозою дискваліфікації: Дейлі Блінд, Стефан де Врей, Джонатан де Гусман (усі — Нідерланди) — Ектор Морено, Рафаель Маркес, Пауль Агілар (Мексика)

Травмовані: Фер (Нідерланди)

Коста-Ріка — Греція

23:00, місто Ресіфі, стадіон “Арена Пернамбуку”. Телетрансляція на каналі “Футбол 1”.

Головна сенсація турніру зустрінеться із найбільш понурою командою Мундіалю. Якщо глянути на учасників квартету C та D, то можна з упевненістю сказати, що Коста-Ріка просто зобов'язана перемагати. Це команда, яка зуміла зайняти перше місце у групі із уругвайцями, італійцями та англійцями!

Але сьогодні ситуація дещо інша. Все вирішиться в одному матчі, відтак у еллінів є шанс пробитися у чвертьфінал, яким вони й захочуть скористатися. Лише один гол може подарувати радість перемоги одним та гіркоту поразки іншим. Це буде битва середняків світового футболу, які гризтимуть газон, щоб здобути цей історичний тріумф. Відтак важко спрогнозувати поведінку команд на полі та тактику, яку вони оберуть на цей матч.

Звичайно, що підсумковий результат може бути несподіваним, але якщо футбольна фортуна не відвернеться від Коста-Ріки, то в цієї команди є усе для того, щоб переконливо обіграти збірну Греції.

Юрій Шутка, Футбол 24

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber