1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Анонс матчів ЧС-2014 на 25 червня

78
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Черговий чотирнадцятий день Мундіалю-2014 визначить по два щасливчика з груп E та F, котрі продовжать свої виступи на чемпіонаті світу з футболу в 1/8 фіналу. На дві...

Анонс матчів ЧС-2014 на 25 червня
Спорт: 1Черговий чотирнадцятий день Мундіалю-2014 визначить по два щасливчика з груп E та F, котрі продовжать свої виступи на чемпіонаті світу з футболу в 1/8 фіналу. На дві путівки до 1/8 фіналу, що залишилися, претендують п’ять команд, а от Аргентина та Франція вже можуть просто чекати своїх майбутніх суперників, повідомляє «Преса України».

В 19:00 в паралельних матчах зіграють Аргентина з Нігерією та Боснія і Герцоговина з Іраном. Аргентинці, навіть достроково забронювавши собі вихід до наступного етапу, навряд чи будуть грати на нічию, а от африканців вона повністю влаштує, гарантуючи участь Нігерії в наступній стадії турніру.

В той же час боснійці, які вже втратили всі шанси на продовження боротьби на чемпіонаті, не планують дарувати перемогу іранцям, котрі такі шанси все ще зберігають. Щодо Ірану, то йому потрібно вигравати свою гру та чекати програшу Нігерії в матчі з командою Ліонеля Мессі.

В 23:00 розпочнуться два поєдинки у групі «Е». Французам, які забезпечили собі подальшу участь у Мундіалі завчасно, достатньо і нічиї у грі з еквадорцями, щоб залишитися першими у групі. А от швейцарці повинні зіграти проти Гондурасу як мінімум не гірше, ніж Еквадор у паралельному поєдинку. Адже зараз і в Швейцарії, і в еквадорської команди по три очки.

Утім, мінімальні шанси на вихід до play-off зберігає, навіть, Гондурас.

Де дивитися?

19:00 Нігерія — Аргентина (ТРК Україна)

19:00 Боснія — Іран (Перший національний)

23:00 Гондурас — Швейцарія (Перший національний)

23:00 Еквадор — Франція (ТРК Україна)

В інтернеті ці матчі можна переглянути на сайті Jampo, де представлені усі ці канали. УТ-1 у розділі «Українські», Росія 1 у розділі «Російські» та Футбол 1, Футбол 2 у розділі «Спорт».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber