1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Анчелотті призначений головним тренером "Реала", Блан очолив ПСЖ

59
Спорт Новини Рахова

<p>Італійський тренер Карло Анчелотті офіційно оголошений головним тренером мадридського «Реала». Про це повідомляє сайт іспанського клубу. Презентація нового...

Анчелотті призначений головним тренером "Реала", Блан очолив ПСЖ

Спорт: Карло АнчелоттіІталійський тренер Карло Анчелотті офіційно оголошений головним тренером мадридського «Реала». Про це повідомляє сайт іспанського клубу. Презентація нового тренера відбудеться завтра, 26 червня, в 14:00 за київським часом.

У той же час на сайті Парі-Сен-Жермен " (ПСЖ) з'явилося повідомлення про призначення головним тренером Лорана Блана, який як раз і змінить Карло біля керма парижан. Контракт Блана з ПСЖ розрахований до літа 2015 року.

За інформацією іспанських ЗМІ, «Реал» заплатить ПСЖ 4 мільйони євро за розірвання контракту з Анчелотті, а сам фахівець буде заробляти вісім мільйонів євро на рік.

Анчелотті раніше очолював італійські клуби «Реджана», «Парма» і «Ювентус», з яким виграв Кубок Інтертото 1999. У 2001 він став тренером «Мілана» і досяг з ним великих успіхів: у 2004 виграв чемпіонат і двічі Лігу Чемпіонів, ставши таким чином одним з 18 тренерів, які вигравали цей турнір.

У 2009 р. був призначений тренером «Челсі», з яким зробив золотий дубль, вигравши Англійську Прем'єр-лігу та кубок Англії. 22 травня 2011 року Анчелотті був звільнений з поста головного тренера «Челсі».

30 грудня 2011 р. призначений головним тренером французького клубу «Парі Сен-Жермен». Сезон 2012/2013 став переможним для цієї команди в національному чемпіонаті.

Спорт: Лоран БланВідомий у минулому захисник збірної Франції Лоран Блан почав тренувати великі клуби в 2007 р., очоливши «Бордо». 2 липня 2010 року Блан був призначений головним тренером збірної Франції, з якою підписав контракт на 2 роки. Під його керівництвом французи успішно пройшли кваліфікацію на Євро-2012, де «триколірні» зуміли вийти до чвертьфіналу, поступившись там чинним чемпіонам і майбутнім переможцям турніру іспанцям. Після закінчення чемпіонату Блан прийняв рішення покинути збірну, і до цього часу залишався без роботи.

РБК-Україна

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber