1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Акторська гра Самараса виводить Грецію в плей-офф. Греція - Кот-д'Івуар - 2:1 /ВІДЕО/

130
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Вирішальний матч для африканської і європейської команди. У 3-му турі групи С івуарійці грали з непередбачуваними греками, пише <a...

Акторська гра Самараса виводить Грецію в плей-офф. Греція - Кот-д'Івуар - 2:1 /ВІДЕО/
Спорт: 1Вирішальний матч для африканської і європейської команди. У 3-му турі групи С івуарійці грали з непередбачуваними греками, пише Футбол24.

«Слони» мали шанс нарешті подолати прокляття групової стадії і вийти в плей-офф. Щоправда з перших хвилин матчу вони цього прагнення не показали. Греки як завжди були закритими і грали на контратаках.

В першому таймі івуарійці нічого не змогли створити біля воріт суперника, натомість припустились безглуздої помилки в центрі поля і отримали контратаку, яку бездоганну завершив Самаріс.

Спорт: 2Друга половина зустрічі почалась з атак івуарійців, які кинулись відігруватись. І все ж відігрались. Трьохходівку завершив влучний постріл Боні з меж штрафного майданчику. А далі найцікавіше.

Еквадорський арбітр Карлос Вера призначив суперспірний пенальті на 93-й хвилині матчу. Самарас картинно впав в карній зоні івуарійців і потім впевнено реалізував вирок. Пенальті, відверто кажучи, був найбільш спірний серед усіх на цьому ЧС. І взагалі це рішення судді може стати однією з найбільших помилок на турнірі на даний момент.

З іншої сторони африканці самі винні, що довели ситуацію до того, що один гол (неважливо чи то з неіснуючого пенальті, чи після красивої комбінації) вирішував долю команди. Івуарійці жахливо зіграли в атаці і в центрі поля, явно не вистачало рухливості і варіативності в діях «слонів».

Можливо Греція зі своїм дивним і нецікавим для когось футболом не заслужила на 1/8 фіналу, але факт залишається фактом — елліни знов тишком-нишком пролізли до плей-офф, продемонструвавши дуже посередній футбол.



Склади

Греція: Карнезіс, Манніатіс, Манолас, Самарас, Коне, Карагуніс (капітан), Салпінгідіс, Торосідіс, Хрістодулопулос, Папастатопулос, Холебас.

Кот-д'Івуар: Баррі, Бока, Коло Туре, Калу, Тіоте, Жервіньо, Дрогба (капітан), Ор'є, Яя Туре, Серей Ді, Бамба.

Греція — Кот-д" Івуар — 2:1

Гол: Самаріс, 42; Самарас, 90+3 — Боні, 74

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber