1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Володимир Кличко дав коментар що до бою: це абсолютно історичний момент за 25 років

255
Спорт Україна

Український боксер Володимир Кличко висловив свої думки та сподівання щодо майбутнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Перебуваючи в Ер-Ріяді, Кличко, який у минулому змагався з Ф’юрі, поділився своїми враженнями з журналістами.

“Це безпрецедентна подія за останні чверть століття. Вперше з 1999 року ми станемо свідками визначення абсолютного чемпіона світу,” - сказав Володимир Кличко.

Він згадав, що разом зі своїм братом Віталієм Кличком вони не мали можливості боротися за це звання, оскільки не вступали в поєдинки один з одним.

“Віталій завжди був вищим, сильнішим і старшим, тому я не мав такої можливості. Але поєдинок Усика проти Ф’юрі є унікальним не лише через спортивну значимість, а й тому, що він відбувається на тлі війни в країні одного з боксерів. Незважаючи на ракетні обстріли, українці з нетерпінням чекають на цей бій. Ми сподіваємося на 48 хвилин чи менше часу, щоб повноцінно насолодитися боксом,” - поділився Кличко.

Читайте також: Найочікуваніший бій року: де подивитись бій Усика та Ф'юрі 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber