1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Під час «гарячого» благодійного турніру в Ужгороді відбулося романтичне освідчення (ФОТО)

03.09.2022 20:40 0 Спорт
 

В Ужгороді відбулося офіційне відкриття благодійного турніру із пляжного волейболу «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» серед дорослих чоловічих та жіночих команд.

Змагання проводять на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

Учасників змагань привітали ужгородські чиновники та депутати, директор стадіону «Авангард» Віктор Качур,  секретар Федерації волейболу Закарпатської області Василь Пригара, поінфорсували в міськраді. 

У турнірі беруть участь 12 жіночих та 18 чоловічих команд із різних областей України, — розповів організатор Євген Умінський. Приїхали, зокрема, із Одеси, Києва, Львова, Запоріжжя, Харкова. Кожна команда робить благодійний внесок за участь у турнірі, кошти перерахують ЗСУ.

Змагатимуться учасники протягом двох днів – сьогодні та завтра.

Несподіванкою для всіх після закінчення офіційної частини стало освідчення спортсмена із Одеси своїй дівчині, яка зараз тимчасово проживає в Німеччині і приїхала до Ужгорода, щоб зустрітися із коханим. На пропозицію дівчина відповіла "ТАК".

Нагадуємо, як повідомляв ГОЛОС КАРПАТ раніше, Абсолютно гола і без фотошопу: модель plus-size Ешлі Грем вразила відвертим фото

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)