1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Тячівщині пройшов турнір з міні-футболу між вчителями та учнями (ФОТО)

20.06.2022 12:19 Спорт

Традиційно в кінці навчального року в Дубівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувається турнір з міні-футболу між вчителями та учнями.

Традиційно в кінці навчального року в Дубівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувається турнір з міні-футболу між вчителями та учнями.

Цьогоріч така зустріч також відбулася, в якій змагалися збірна одинадцятикласників та педагогів. Про це повідомляє ko.net.ua

Матч відбувся у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Молоді спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри.

Організатором цього дійства є вчитель фізичної культури – Микола Федорович Максимовський.

«Гра була дуже напружена та видовищна. До кінця змагань не було зрозуміло, хто ж стане переможцем. Так, як другий тайм закінчився з рахунком 2:2. А по пенальті, кращими виявилися випускники – 3.2», – розповіла Василина Холодян.

«Такі змагання потрібно продовжувати й надалі. Вчителі показують молоді як потрібно проводити дозвілля. Це найкращий приклад для нас. Ми отримали шквал емоцій, азарту та драйву», – поділились враженням випускники.

Переможці були нагороджені пам’ятними подарунками, медалями та перехідним кубком.

Нагадаємо, закарпатські тенісисти вибороли призові місця на міжнародному турнірі в Угорщині (ФОТО)

Читайте на ГК:Закарпатка злякалася не на жарт: нічний гість шокував своїми діями ціле село (ФОТО)
Читайте на ГК:Диво-порятунок на Закарпатті: вогонь забрав будинок та не маленьке життя (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата: закарпатці провели в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)