1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Матч "Минаю" з «Інгульцем» відбудеться без глядачів

10.03.2021 16:03 Спорт

Матч з «Інгульцем», в рамках 18-го туру УПЛ, відбудеться в суботу, 13 березня, в Ужгороді, на стадіоні «Авангард». Матч відбудеться без глядачів.

Матч з «Інгульцем», в рамках 18-го туру УПЛ, відбудеться в суботу, 13 березня, в Ужгороді, на стадіоні «Авангард». Матч відбудеться без глядачів.

Таке рішення прийняли відповідні інстанції, керуючись постановою Кабінету міністрів №641 щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в умовах карантину  та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Також Державна комісія з питань ТЕБ і НС ще минулого тижня прийняла рішення, що місто Ужгород  перебуває у  «червоній зоні»  карантину. За таких умов футбольні матчі можна проводити лише за участю до 220 осіб на території стадіону.

Вболівальники можуть подивитися цю гру в прямому ефірі – її буде транслювати «Футбол 2».

Нагадаємо, що Офіцер Мукачівського прикордонного загону став чемпіоном України з рукопашного бою

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська