1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Десятикласник із Тячівщини став призером Чемпіонату України з лижних перегонів

27.01.2021 10:24 Спорт

Ці змагання проводилися Укрцентром з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Ці змагання проводилися Укрцентром з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

З 19 по 23 січня на трасах Західного реабілітаціийно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у с.Яворів на Львівщині проходив чемпіонат Украі?ни з лижних перегонів та біатлону серед осіб з інвалідністю, повідомив Тячів. Ці змагання проводилися Укрцентром з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

В числі спортсменів з порушеннями зору та ураженнями опорно-рухового апарату змагалися понад 50 учасників з 11 областей України та м.Києва. Серед них – і 15-річний Серафим Драгун з села Вільхівці, десятикласник Буштинського ліцею. В результаті наш земляк посів почесне третє місце на дистанції 10 км серед чоловіків! Це перше сходження Серафима на п’єдестал на змаганнях всеукраїнського рівня. Зараз юнак з вадою лівої руки тренується у складі параолімпійської збірної команди України. У ці дні юний спортсмен перебуває на зборах.

Нагадаємо, в Ужгороді - мінімальна кількість нових інфікованих коронавірусом за добу.

Читайте на ГК:Закарпатка злякалася не на жарт: нічний гість шокував своїми діями ціле село (ФОТО)
Читайте на ГК:Диво-порятунок на Закарпатті: вогонь забрав будинок та не маленьке життя (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата: закарпатці провели в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська