1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В ужгородському «Минаї» новий опорний півзахисник

21.01.2021 13:23 Спорт

Новим гравцем ФК «Минай» в зимове міжсезоння став екс-гравець першоліговського «Гірник-Спорта» Олександр Петрусенко. Цього тижня він підписав контракт із клубом.

Новим гравцем ФК «Минай» в зимове міжсезоння став екс-гравець першоліговського «Гірник-Спорта» Олександр Петрусенко. Цього тижня він підписав контракт із клубом.

22-річний футболіст за позицією опорний півзахисник. Хоча за потреби може зіграти і в захисті, і центрального півзахисника.

Футбольну освіту здобув у київській ДЮСШ-15. В червні 2016-го перейшов у київське «Динамо» -  за цей час грав у «Динамо» U-19, з якими виступав у Юнацькій Лізі чемпіонів,  та у складі «Динамо-2».

В жовтні 2019-го року перейшов у команду Першої ліги – «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів, за яку за 2 роки зіграв більше 2-ох десяток ігор та забив 2 голи.

До речі, виходив Петрусенко грати свого часу і проти «Минаю» - у жовтні 2019-го в матчі Першої ліги у Горішніх Плавнях. І його команда тоді перемогла з рахунком 1:0 (у матчі в Минаї участі не брав), повідомив Інформаційний департамент ФК «Минай».

Нагадаємо, онлайн-трансляція фіксації результатів акції "Колядуй, Закарпаття!" (ВІДЕО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська